Při výhře Neapole se hattrickem blýsknul Osimhen. Juventus těsně zdolal Lecce

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Při výhře Neapole se hattrickem blýsknul Osimhen. Juventus těsně zdolal Lecce

Aktualizováno
Při výhře Neapole se hattrickem blýsknul Osimhen. Juventus těsně zdolal Lecce
Při výhře Neapole se hattrickem blýsknul Osimhen. Juventus těsně zdolal LecceAFP
Neapol ve 12. kole Serie A přehrála Sassuolo jednoznačně 4:0. Zatímco nejlepší ligový střelec domácích Victor Osimhen (23) v utkání vsítil hattrick, jeho gruzínský ofenzivní partner Khvicha Kvaratskhelia (21) mu na dvě trefy přihrál a jednou se sám prosadil. Juventus v zápase s Lecce postrádal několik opor, nakonec ale vyhrál díky gólu Nicola Fagioliho (21).

Osimhen a Kvaratskhelia se postarali o výhru Neapole

Neapol bez problémů porazila Sassuolo 4:0 a protáhla svoji senzační šňůru vítězství napříč soutěžemi už na 13. Pod úspěch Partenopei se podepsali zejména Osimhen a Kvaratskhelia. První jmenovaný dal hattrick, přičemž na dva brzké úvodní zásahy mu přihrával právě gruzínský mladík. Ten následně přidal i přesnou trefu, čímž se vyšvihl na třetí příčku tabulky střelců celé soutěže.

Přehled zápasu Neapol – Sassuolo

Premierový střelec Fagioli zařídil Juventusu tři body

Juventus zvítězil na hřišti Lecce 1:0. Favorit se v duelu musel obejít bez několika velkých jmen, zejména pak bez útočníka Dušana Vlahoviče, jehož v základní sestavě nahradil Arkadiusz Milik. Ten se do statistik zapsal jen žlutou kartou, kterou stejně jako tři další spoluhráči inkasoval už v první půli. Gól přišel až po změně stran zásluhou střídajícího Fagioliho. Odchovanec Staré dámy se v A-týmu trefil poprvé v kariéře.

Přehled zápasu Lecce – Juventus

Inter vyhrál bez potíží

Milánský Inter porazil Sampdorii 3:0, o dva gólové zápisy se na San Siru, kde ještě panovala dobrá nálada po středečním postupu do osmifinále Ligy mistrů, postarali už v první půli Stefan de Vrij a Nicoló Barella. Druhý jmenovaný dal již pátou ligovou branku. Tolik jich v jedné sezoně zaznamenal naposledy v ročníku 2017/2018 ještě v dresu Cagliari. Nerazzurri přehráli janovský celek podeváté z posledních 11 soutěžních střetnutí.

Přehled zápasu Inter - Sampdoria

Tabulka Serie A