Rychlý vlastňák opět připravil Lyon o tři body. Remízu zachraňoval kanonýr Lacazette

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Rychlý vlastňák opět připravil Lyon o tři body. Remízu zachraňoval kanonýr Lacazette
Lyon zvládl získat do tabulky jenom bod.
Lyon zvládl získat do tabulky jenom bod.AFP
Lyon v rámci 28. kola Ligue 1 pouze remizoval na vlastní půdě s Nantes 1:1, a prodloužil tak svoji remízovou sérii už na tři utkání. Navíc po nešťastném odrazu od Castella Lukeba (20) ve druhé minutě měli blíže k vítězství Kanárci. Alespoň bod domácímu celku zachránil v polovině prvního dějství jejich kanonýr Alexandre Lacazette (31). Nantes tak své čekání na plný bodový zisk natáhlo už na pět utkání, avšak i nadále má bezpečný polštář na týmy ohrožené sestupem.

Lyon – Nantes 1:1

V Lyonu začali nejlépe jak mohli. Při chybě domácích v rozehrávce okolo středového kruhu získali míč a po samostatném nájezdu Mostafa Mohameda si balon do vlastní branky srazil stoper Lukeba. Ve 24. minutě rozvlnil hráč Les Gones síť znovu, tentokrát už ale té správné branky.

Byl to konkrétně nejlepší střelec Lyonu Lacazette, který po přihrávce Bradleyho Barcoly propálil brankáře hostí. Druhý gól mohl francouzský kanonýr přidat v nastaveném čase. Proti jeho hlavičce ale zasáhl brankář Alban Lafont.

Tabulka Ligue 1.
Tabulka Ligue 1.Livesport

Po změně stran se do první větší šance dostal Maxence Caquerete. Mladý záložník si v 52. minutě skvěle naběhl do pokutového území, z trošku většího úhlu ale gólmana Lafonta nepropálil.

O tři minuty později se v brankové příležitosti objevili i Kanárci. Florant Mollet poslal křižnou přihrávku, kterou si na prsa zpracoval Mostafa Mohamed a z druhého doteku pálil těsně vedle pravé tyče. To bylo ale víceméně vše, co druhé dějství nabídlo a oba týmy si tak body rozdělily.

Livesport hráč utkání: Alexandre Lacazette (Lyon)