Tennis Tracker: Macháč poslední krok v boji o US Open neudělal. Andreescuová se odhlásila

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Macháč poslední krok v boji o US Open neudělal. Andreescuová se odhlásila

Tennis Tracker: Macháč si poradil s Andersonem a od US Open ho dělí poslední soupeř
Tennis Tracker: Macháč si poradil s Andersonem a od US Open ho dělí poslední soupeřProfimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se děje 26. srpna?
Moment dne WTA ze zápasu Sara Sorribesová – Jekatěrina Alexandrovová
Livesport

23:01 – "Chci si tuhle chvíli užít a dát si na čas, protože nikdy nevíte, kdy vyhrajete další turnaj. Od prvního dne jsem říkala, že Cleveland miluju a teď jsme tady," usmívala se Sara Sorribesová po triumfu na turnaji WTA 250 v Clevelandu.

Rozhovor se Sarou Sorribesovou po triumfu v Clevelandu
Livesport

22:18 – Tomáš Macháč pošesté v kariéře kvalifikací grandslamu neprošel. Na US Open v závěrečném třetím kole podlehl 6:7, 2:6 Chorvatu Bornu Gojovi a neobhájil loňský postup do hlavní soutěže.

21:36 – Vyhrát turnaj WTA z pozice šťastné poražené kvalifikantky bývala rarita. V posledních týdnech se z toho ale začíná stávat tradice. Španělka Sara Sorribesová v Clevelandu ovládla po obratu z 3:6 a 2:4 a výhře 3:6, 6:4, 6:4 nad Jekatěrinou Alexandrovovou generálku na US Open a jako již třetí tenistka za posledních šest týdnů triumfovala navzdory vyřazení v kvalifikaci.

Sestřih finále Sara Sorribesová – Jekatěrina Alexandrovová
Livesport

20:52Jakub Menšík v New Yorku nepotřeboval žádné velké oťukávání a sbírání zkušeností a hned svůj první pokus v kvalifikaci grandslamu proměnil v postup do hlavní soutěže US Open. V závěrečném třetím kole si sedmnáctiletý český mladík poradil 7:5, 6:4 s krajanem Zdeňkem Kolářem.

20:37 – Bývalá šampionka US Open Bianca Andreescuová bude na letošním ročníku newyorského grandslamu kvůli zranění chybět. Kanadská tenistka, která ve Flushing Meadows získala titul v roce 2019, se na poslední chvíli odhlásila kvůli únavové zlomenině v oblasti zad.

11:30Novak Djokovič letos odehrál 21 zápasů na grandslamových turnajích, 20 z nich vyhrál a celkem 100krát soupeřům sebral podání. Žádný tenista v této sezoně tolik brejkbolů na grandslamech neproměnil.

08:17 – "S Tatjanou je to velmi těžké. Naposledy jsem s ní hrála asi před sedmi lety. Musíte mít neustále dobrou pozici nohou, do poslední chvíle sledovat míček, být odvážní a chodit k síti. Věděla jsem, co mám dělat a myslím, že se mi to povedlo," řekla Sara Sorribesová v Clevelandu po semifinálové výhře nad Tatjanou Mariaovou.

Rozhovor se Sarou Sorribesovou po postupu do finále v Clevelandu
Livesport

05:51 – Jiří Lehečka bude na tvrdém povrchu v americkém Winston-Salemu čelit ve svém prvním finále na okruhu ATP Sebastiánu Báezovi (h2h 1:1). Argentinský antukář, který až dosud nikdy nebyl ve čtvrtfinále mimo antuku, v semifinále udolal po třech a čtvrt hodinách boje 6:3, 6:7, 7:6 nejvýše nasazeného Chorvata Bornu Čoriče a po červencovém triumfu v Kitzbühelu si připsal již 9. výhru v řadě.

05:47 – Tomáš Macháč v kvalifikaci US Open porazil 6:4, 7:5 jihoafrického finalistu z roku 2017 Kevina Andersona a postoupil do závěrečného třetího kola. O místo v hlavní soutěži a zopakování loňského výsledku si dvaadvacetiletý Čech zahraje s Chorvatem Bornou Gojem (h2h 1:0).

05:43 – Šťastná poražená kvalifikantka Sara Sorribesová na turnaji WTA 250 v Clevelandu porazila 6:4, 6:3 Němku Tatjanu Mariaovou a podruhé v kariéře postoupila do finále. O navázání na triumf z Guadalajary 2021 se šestadvacetiletá Španělka utká s Jekatěrinou Alexandrovovou (h2h 1:0).

Sestřih zápasu Sara Sorribesová – Tatjana Mariaová
Livesport