Tennis Tracker: Gauffová porazila krajanku Keysovou a v Dubaji si zahraje semifinále

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Gauffová porazila krajanku Keysovou a v Dubaji si zahraje semifinále

Gauffová patří ve svém mladém věku mezi nejlepší tenistky na světě.
Gauffová patří ve svém mladém věku mezi nejlepší tenistky na světě.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 23. února?
Moment dne z utkání O'Connell – Medveděv
Livesport
Moment dne WTA z utkání Keysová – Gauffová
Livesport

21:57 – Devátý hráč světa Felix Auger-Aliassime zvládl v Dauhá napínavou bitvu s Alejandrem Davidovichem Fokinou a po 110 minutách hry vyhrál 6:4 a 7:6 a postupuje do semifinále.

Sestřih utkání Davidovich Fokina – Auger-Aliassime
Livesport

19:54 – "Prostě jsem bojovala o každý míč. Nikdy to nevzdávám bez boje, v žádném zápase, který hraji, při žádném skóre. Určitě i čeští fanoušci mi hodně pomohli," řekla po dalším vítězství v Dubaji Krejčíková.

Pozápasový rozhovor s Krejčíkovou
Livesport

18:40Karolína Muchová dnes v Dubaji o své první semifinále od Australian Open 2021 nezabojuje. Česká tenistka před čtvrtfinálovým soubojem s Jessicou Pegulaovou z turnaje odstoupila kvůli zranění břišního svalu a napodobila včerejší odstoupení krajanky Karolíny Plíškové (nemoc). Američanka se o finále utká s Barborou Krejčíkovou.

18:20Barbora Krejčíková až jako 14. letošní vyzyvatelka našla recept na Arynu Sabalenkovou. Ve čtvrtfinále turnaje WTA 1000 v Dubaji sice prohrávala 0:6 a 1:3, ale vývoj proti světové dvojce a vítězce Australian Open otočila a zvítězila 0:6, 7:6, 6:1. O finále se utká s Jessicou Pegulaovou.

Sestřih zápasu Krejčíková – Sabalenková
Livesport

17:00 – Semifinálovým soupeřem Jiřího Lehečky v semifinále turnaje v Dauhá bude Andy Murray, který si ve čtvrtfinále poradil se 170. hráčem světa Alexandre Muellerem ve třech setech 4:6, 6:1, 6:2.

Sestřih zápasu Murray – Muller
Livesport

16:15 – Cori Gauffová je první hráčkou od roku 2009, která ještě před dovršením devatenácti let dosáhla na dvě semifinálové účasti na turnajích kategorie WTA 1000.

15:55 – Cori Gauffová vyhrála ve čtvrtfinále v Dubaji 6:2, 7:5 derby s Madison Keysovou a vyrovnala své maximum na podnicích WTA 1000. O první finále na nejprestižnějších turnajích WTA a celkově páté bude 18letá Američanka usilovat proti světové jedničce Ize Šwiatekové. Na Blízkém východě letos neporažená Polka postoupila do semifinále bez boje po odstoupení Karolíny Plíškové.

Sestřih zápasu Keysová – Gauffová
Livesport

15:55 – "Madison je skvělá hráčka a není snadné jí konkurovat. Tento týden dosáhla několika skvělých vítězství, takže jsem věděla, že to bude těžký zápas," řekla v pozápasovém rozhovoru Gauffová.

Pozápasový rozhovor Cori Gauffové.
Livesport

14:30Jiří Lehečka v Dauhá znovu potvrdil letošní formu. Rodák z Mladé Boleslavi si ve čtvrtfinále vyšlápl 4:6, 6:4, 6:3 na nasazenou jedničku a bývalého šampiona Andreje Rubljova, připsal si svůj druhý skalp hráče TOP 10 a vyrovnal své maximum na nejvyšším okruhu (Rotterdam 2022). O premiérové finále mezi elitou bude bojovat s Andym Murraym, nebo Alexandrem Mullerem. Více informací najdete v článku.

Sestřih zápasu Rubljov – Lehečka
Livesport

14:30 – "Tyto dva měsíce jsou pro mě velmi, velmi povedené. Moc jsem se těšil, že si zahraji tady v Dauhý na tomto krásném centrálním kurtu," prohlásil Lehečka v pozápasovém rozhovoru. "Jsem velmi spokojený s vítězstvím a moc se těším na zítřek," dodal český tenista.

Pozápasový rozhovor Jiřího Lehečky.
Livesport

13:45Zdeněk Kolář pokračuje na challengerech ve skvělé formě. Šestadvacetiletý nasazený Čech porazil v italském Roveretu 6:4, 7:5 Jevgenije Donského a už na čtvrté akci v řadě postoupil do čtvrtfinále. O třetí letošní semifinále se utká s Belgičanem Gauthierem Onclinem.

07:40Cameron Norrie na antuce v Riu de Janeiro udolal po dvou a půl hodinách boje 7:5, 7:5 domácího Thiaga Monteira, byť celkem třikrát neudržel výhodu brejku, proměnil jen 16 z 21 brejkbolů a využil až 6. mečbol. Ve čtvrtfinále se druhý nasazený Brit utká s Bolívijcem Dellienem.

07:35Camila Giorgiová v mexické Méridě porazila 7:6, 6:2 Španělku Nuriu Parrízasovou a poprvé od loňského června postoupila do čtvrtfinále. V něm 31letá Italka čeká na vítězku duelu Stephensová-Gračovová.

00:20 – Daniil Medveděv tři dny po triumfu v hale v nizozemském Rotterdamu úspěšně vstoupil do turnaje v outdorových podmínkách v katarském Dauhá. S Britem Liamem Broadym si poradil 6:4, 6:3 a svou letošní bilanci vylepšil na 11-2. Ve čtvrtfinále se střetne s Australanem O'Connellem.

Sestřih zápasu Medveděv – Broady
Livesport