Tennis Tracker: Krejčíková přijde i o třetí letošní tisícovku, hrát nebude ani v Indian Wells

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Krejčíková přijde i o třetí letošní tisícovku, hrát nebude ani v Indian Wells

Krejčíková stále není ve stoprocentní kondici.
Krejčíková stále není ve stoprocentní kondici.AFP
Tenisová sezona je v plném proudu a tempo s ní můžete držet na Livesport Zprávách. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světových kurtů. Co všechno se děje 3. března?

23:26Yue Yuan se na druhý pokus dočkala svého premiérového triumfu na nejvyšším okruhu. Číňanka porazila ve finálovém derby na podniku série WTA 250 v texaském Austinu 6:4, 7:6 krajanku Xiyu Wang a zajistila si premiérový posun do nejlepší padesátky světového hodnocení.

22:10Linda Fruhvirtová úspěšně zahájila útok na účast v hlavní soutěži prestižní tisícovky v Indian Wells. Česká teenagerka v prvním kole kvalifikace porazila 7:6, 6:3 domácí nasazenou dvanáctku Eminu Bektasovou a o postup do hlavního losu se utká s Heather Watsonovou, nebo Rebekou Masárovou.

20:00Jiří Veselý se nedočkal první letošní výhry ani na challengeru v Luganu. Bývalý nejlepší Čech v žebříčku ATP nestačil v prvním kole kvalifikace 6:4, 3:6, 3:6 na Altuga Celikbileka z Turecka a prohrál i sedmý zápas v aktuální sezoně.

12:26Barbora Krejčíková stále není fit a přijde i o třetí letošní podnik série WTA 1000. Po Dauhá a Dubaji, kde měla obhajovat titul, se omluvila také z turnaje v kalifornském Indian Wells, jehož hlavní soutěž startuje v příštím týdnu. Na Blízkém východě neúčinkovala kvůli zranění zad a poté prodělala těžkou chřipku.

11:30Jakub Nicod vybojoval na podniku ITF M15 v tuniském Monastiru svůj čtvrtý titul mezi muži a potvrdil roli nasazené jedničky. Český teenager ve finále porazil 6:3, 6:4 Simona Beaupaina z Belgie, vylepšil svou letošní bilanci na 12:2 a slaví druhý triumf v probíhající sezoně. Více informací najdete v článku.

10:24Laura Samson si na podniku ITF W15 v egyptském Šarm aš-Šajchu zahrála své druhé profesionální finále, ale na druhou trofej mezi ženami nedosáhla. Patnáctiletá Češka ve finále nestačila 0:6, 4:6 na nasazenou trojku a zkušenou domácí hráčku Sandru Samirovou.

08:21Alex de Minaur získal loni na pětistovce v Acapulcu svůj první titul na akcích větších než ATP 250 a po roce ho dokázal obhájit. Nejlepší Australan v žebříčku porazil v letošním finále v mexické metropoli 6:4, 6:4 bývalou světovou dvojku Caspera Ruuda, získal první trofej od loňského triumfu v tomto dějišti a zajistil si setrvání v TOP 10 světového pořadí. Nor naopak stále čeká na první titul z turnajů ATP 500 a vyšších. Více informací najdete v článku.

08:19Marta Kosťuková zaskočila v semifinále na pětistovce v San Diegu 7:6, 6:1 nasazenou jedničku a největší favoritku Jessicu Pegulaovou a stále navazuje na přesně rok starý triumf na WTA 250 v Austinu, kde absolvovala své jediné předchozí finále na nejvyšší tour. Ukrajinka se o titul utká s Katie Boulterovou. Více informací najdete v článku.

08:17Yue Yuan deklasovala v semifinále na podniku WTA 250 v Austinu 6:0, 6:3 Slovenku Annu Karolínu Schmiedlovou a podruhé v kariéře postoupila do finále na okruhu WTA. Číňanka, která neuspěla v souboji o titul v říjnu v Soulu, bude bojovat o svůj největší triumf proti krajance Xiyu Wang.

08:15Sebastián Báez získal před týdnem na pětistovce v Rio de Janeiru svůj největší a celkově pátý titul a teď má na dosah trofej pro šampiona v Santiagu. Argentinec oplatil porážku z předloňského finále v tomto dějišti Pedrovi Martínezovi, kterého porazil 6:4, 6:2. Ve finále změří síly s Alejandrem Tabilem.

08:13Katie Boulterová na pětistovce v San Diegu ve třetím zápase po sobě porazila nasazenou soupeřku. Britka si v semifinále smetla 6:3, 6:1 nasazenou trojku Emmu Navarrovou a ve svém největším finále vyzve Martu Kosťukovou. Více informací najdete v článku.

08:10Alejandro Tabilo, který v lednu v Aucklandu poprvé triumfoval na okruhu ATP, prohrával v semifinále na antuce v Santiagu ve všech třech setech o brejk. Přesto rozjetého kvalifikanta Corentina Mouteta udolal po více než dvou a půl hodinách boje 4:6, 6:4, 7:5 a ve svém třetím finále potká finalistu ročníku 2022 Sebastiána Báeze.

08:07Xiyu Wang porazila v texaském Austinu 6:3, 7:6 nasazenou jedničku Anhelinu Kalininovou a zahraje si své druhé finále na turnajích WTA. Úřadující šampionka podniku v čínském Guangzhou v něm narazí na krajanku Yue Yuan.

01:00Kateřina Siniaková se Storm Hunterovou dorazily do San Diega ihned po triumfu na tisícovce v Dubaji a na další společný titul si budou muset počkat. Česko-australská dvojice nestačila v semifinále 7:5, 4:6, 9:11 na Nicole Melicharovou-Martinezovou a Ellen Perezovou.