Tennis Tracker: Rybakinová potvrdila, že tie-breaky zvládá. Letos jich vyhrála už šestnáct

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Rybakinová potvrdila, že tie-breaky zvládá. Letos jich vyhrála už šestnáct

Rybakinová si opět pomohla jedním vítězným tie-breakem.
Rybakinová si opět pomohla jedním vítězným tie-breakem.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se děje 1. listopadu?
Moment dne ATP ze zápasu Ugo Humbert – Alexander Zverev
Livesport
Moment dne WTA ze zápasu Jelena Rybakinová – Maria Sakkariová.
Livesport

22:00Alexander Zverev na halovém Masters 1000 v Paříži svedl další třísetovou bitvu. Domácího Uga Humberta udolal až po třech a půl hodinách boje 6:4, 6:7, 7:6 a postoupil do osmifinále. V něm na německého finalistu z roku 2020 čeká Řek Stefanos Tsitsipas (h2h 4:8).

21:04 – Australanka Storm Hunterová a Belgičanka Elise Mertensová na Turnaji mistryň v Cancúnu porazily v dohrávaném utkání 7:5, 6:4 americko-australskou dvojici Nicole Melicharová-Martínezová a Ellen Perezová a díky dvěma výhrám 2:0 na sety mají nakročeno do semifinále.

20:15 – Gabriela Dabrowská a Erin Routliffeová na Turnaji mistryň vyhrály 2:0 na sety i svůj druhý zápas. Kanadsko-australská dvojice ve středu porazila 6:4, 6:2 Lauru Siegemundovou s Věrou Zvonarevovou a před závěrečným duelem ve skupině proti Barboře Krejčíkové a Kateřině Siniakové si zajistily postup do semifinále.

19:13Casper Ruud přišel o šanci kvalifikovat se třetí rok po sobě na Turnaj mistrů a obhajovat na něm loňské finále. Na halovém Masters 1000 v Paříži skončil norský tenista na raketě svého prvního soupeře, Argentinci Franciscu Cerúndolovi podlehl 5:7, 4:6. 

18:02Novak Djokovič se úspěšně vrátil na kurty po měsíc a půl dlouhém odpočinku. Na halovém Masters 1000 v Paříži na svém prvním turnaji od triumfu na US Open přehrál 6:3, 6:2 Argentince Tomáse Martina Etcheverryho a připsal si 14. výhru v řadě. V osmifinále se šestinásobný srbský šampion, jenž 8 z posledních 9 startů proměnil minimálně ve finále, utká s Nizozemcem Tallonem Griekspoorem (h2h 2:0).

Sestřih zápasu Novak Djokovič– Tomás Martín Etcheverry
Livesport

17:44Alex de Minaur na pařížském Masters 1000 zdolal 4:6, 6:4, 6:4 Srba Dušana Lajoviče a vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 3:0. V osmifinále si australský tenista bojující o místo na Turnaji mistrů zahraje s Jannikem Sinnerem, nebo Mackenziem McDonaldem.

16:16Stefanos Tsitsipas porazil na Masters v Paříži v souboji loňských semifinalistů 6:3, 7:6 Félixe Augera-Aliassimeho, který se vezl na vlně šesti výher a ve druhé sadě nedotáhl náskok 5:2 a neproměnil čtyři setboly. V osmifinále nastoupí proti Alexanderovi Zverevovi, nebo Ugovi Humbertovi.

14:53Hubert Hurkacz stále živí naději na start na letošním Turnaji mistrů. Ve druhém kole probíhajícího Masters v Paříži si za necelou hodinu poradil 6:3, 6:2 s trápícím se Robertem Bautistou a postoupil do osmifinále. V něm bude předloňský semifinalista čelit Casperovi Ruudovi, který také bojuje o letenku do Turína, nebo Franciscovi Cerúndolovi.

14:08Daniil Medveděv teprve potřetí v letošní sezoně ztroskotal hned na úvodním protivníkovi, poprvé na betonech. Na Masters v Paříži ovládl ročník 2020 a v tom následujícím hrál finále, ovšem už druhým rokem po sobě vypadl hned po prvním zápase. Letos v hale Bercy nestačil v tříhodinovém souboji bývalých šampionů Turnaje mistrů 3:6, 7:6, 6:7 na Grigora Dimitrova, kterého porazil před týdnem ve Vídni. Bulhar se v osmifinále střetne s Alexanderem Bublikem.

Sestřih zápasu Grigor Dimitrov – Daniil Medveděv.
Livesport

13:38Tommy Paul skončil v Paříži už ve druhém kole a definitivně přišel o možnost poprvé si zahrát Turnaj mistrů. Američan nestačil ve druhém kole 4:6, 6:2, 3:6 na trápícího se Botice van de Zandschulpa. Nizozemský kvalifikant bude o své premiérové čtvrtfinále na podnicích Masters usilovat proti Andrejovi Rubljovovi (H2H 2:1).

13:05Andrew Paulson zdolal ve druhém kole v Ismaningu po třech odvrácených setbolech 7:6, 6:3 domácího Tima Stoddera a podruhé v kariéře postoupil do čtvrtfinále challengerů. O premiérové semifinále na této úrovni se 21letý český kvalifikant popere s Kacperem Žukem, nebo domácí nasazenou dvojkou Maximilianem Martererem.

06:50 – Úterní program na Turnaji mistryň zůstal nedokončen. Přerušen byl večerní deblový zápas, v němž Belgičanka Elise Mertensová s Australankou Storm Sandersovou vedly 7:5 a 2:0 nad dvojici Nicole Melicharová-Martínezová a Ellen Perezová. Americko-australský pár ani po třech dnech nemá dohraný jediný zápas, ve středu ho čeká dohrávka a druhý duel ve skupině. Pro Turnaj mistryň nevídaná situace.

06:15Jelena Rybakinová je zároveň také hráčkou s největším počtem vyhraných tie-breaků v jednom kalendářním roce za posledních šest sezon. V roce 2023 dovedla do vítězného hned 16 tie-breaků.

05:30Jelena Rybakinová na Turnaji mistryň v Cancúnu zdolala Mariu Sakkariovou nakonec až po dvou a půl hodinách boje 6:0, 6:7, 7:6 a připsala si první bod. Zatímco poražená Řekyně je po dvou porážkách bez šance na postup, Kazaška si o semifinále zahraje v přímém souboji s Arynou Sabalenkovou (h2h 2:4).

Sestřih zápasu Jelena Rybakinová – Maria Sakkariová.
Livesport

02:00Jessica Pegulaová má po dvou dvousetových výhrách jisté místo v semifinále Turnaje mistryň ještě před svým posledním zápasem ve skupině. Razítko na postup jí dala Kazaška Jelena Rybakinová ziskem prvního setu (6:0) proti Řekyni Marii Sakkariové.

Sestřih zápasu Aryna Sabalenková – Jessica Pegulaová.
Livesport