Tennis Tracker: Sakkariová jako favoritka WTA Finals? V Mexiku se jí daří náramně

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Sakkariová jako favoritka WTA Finals? V Mexiku se jí daří náramně

Maria Sakkariová zvítězila na okruhu WTA v Mexiku ve 12 zápasech.
Maria Sakkariová zvítězila na okruhu WTA v Mexiku ve 12 zápasech.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se děje 25. října?
Moment dne WTA ze zápasu Madison Keysová – Caroline Garciaová
Livesport
Moment dne ATP ze zápasu Gaël Monfils – Daniel Altmaier
Livesport

21:10Alexander Zverev prodloužil svou neporazitelnost na halovém turnaji ATP 500 ve Vídni na sedm utkání. Ve druhém kole si předloňský šampion poradil 6:2, 6:4 s Britem Cameronem Norriem, s nímž vyhrál už osm setů v řadě. Ve čtvrtfinále pátý nasazený Němec, jenž drží postupovou pozici v boji o Turnaj mistrů, čeká na vítěze duelu Andrej Rubljov a Matteo Arnaldi.

19:52Félix Auger-Aliassime úspěšně zahájil svůj druhý turnaj v roli obhájce titulu. Na halovém podniku ATP 500 v Basileji kanadský tenista odstartoval vítězstvím 6:3, 6:2 nad domácím Leandrem Riedim.

19:28Jannik Sinner ve Vídni zdolal 7:6, 7:5 Bena Sheltona, který v neděli v Tokiu slavil premiérový triumf, a oplatil mu dva týdny starou porážku z Šanghaje. O čtvrtfinále se druhý nasazený Ital utká s krajanem Lorenzem Sonegem (h2h 3:0).

Sestřih zápasu Ben Shelton – Jannik Sinner
Livesport

18:42 – "Snažím se nenechat stáhnout do jeho rytmu hry. To není způsob, kterým vyhrávám své zápasy, takže se musím hodně soustředit. Mnohokrát, když jsem s ním hrál, se mi to dařilo a jsem moc ráda, že jsem i dnes vyhrál. Saša je skvělý hráč a navíc je ve formě. Jsem rád, že jsem ho zastavil," řekl Casper Ruud po již šesté výhře nad Alexanderem Bublikem.

Rozhovor s Casperem Ruudem po výhře nad Alexanderem Bublikem
Livesport

18:16 – Také Casper Ruud usilující o místo na Turnaji mistrů tento týden zvládl vstup do turnaje ATP 500. Norský tenista v Basileji porazil 7:6, 6:1 čerstvého šampiona z Antverp Kazacha Alexandera Bublika a upravil vzájemnou bilanci na 6:1.

Sestřih zápasu Alexander Bublik – Casper Ruud
Livesport

17:27Hubert Hurkacz na halové pětistovce v Basileji přehrál 6:1, 6:4 Němce Jana-Lennarda Struffa, s nímž si poradil až ve třetím vzájemném souboji. Ve čtvrtfinále se polský tenista utká s konkurentem v boji o Turnaj mistrů Australanem Alexem de Minaurem, nebo Nizozemcem Tallonem Griekspoorem.

17:14Daniil Medveděv zahájil cestu za obhajobou titulu na halovém turnaji ATP 500 ve Vidní výhrou 6:4, 6:2 nad francouzským teenagerem Arthurem Filsem. Ve druhém kole se utká v repríze loňského semifinále s Bulharem Grigorem Dimitrovem (h2h 5:2).

Sestřih zápasu Daniil Medveděv – Arthur Fils
Livesport

16:55Jiří Lehečka přerušil na halovém podniku ATP 500 ve Vídni šňůru tří porážek, ale na svou první vítěznou sérii na turnajích od srpnového finále ve Winston-Salemu stále čeká. Nejlepší Čech v žebříčku schytal ve druhém kole za hodinu a pár minut výprask 3:6, 1:6 od nasazené osmičky Karena Chačanova.

16:15 – Na WTA Elite Trophy v čínském Zhuhai se rozehrála také už i Orchidejová skupina. Do čela tabulky se dostala Qinwen Zheng, domácí debutantka po téměř třech hodinách udolala 6:4, 6:7, 6:4 Donnu Vekičovou. Postup do semifinále si může zajistit v pátečním souboji s Jelenou Ostapenkovou.

Setboly a mečbol ze zápasu Qinwen Zheng – Donna Vekičová.
Livesport

16:12Taylor Fritz úspěšně zahájil své působení v basilejské hale. Američan, který plní roli nasazené trojky a stále bojuje o Turnaj mistrů, přetlačil ve dvou tie-breacích a po dvou odvrácených setbolech Maxe Purcella. Ve druhém kole bude čelit kvalifikantovi Alexanderovi Ševčenkovi.

15:50Hynek Bartoň si v Itálii své největší čtvrtfinále v kariéře a první na challengerech nezahraje. Devatenáctiletý Čech ve druhém kole podlehl 2:6, 6:7 Britovi Billymu Harrisovi.

15:40Gaël Monfils získal v neděli ve Stockholmu svůj první titul od loňského ledna a ve vítězné sérii pokračuje ve Vídni. Finalista ročníku 2008 si na úvod poradil 6:4, 6:4 s Danielem Altmaierem a připsal si už šestou výhru v řadě. O postup do čtvrtfinále si francouzský veterán zahraje s nasazenou sedmičkou Francesem Tiafoem.

13:05Barbora Krejčíková skvěle rozehrála i druhé utkání skupinové fáze na WTA Elite Trophy, ale postup do semifinále v čínském Zhuhai si vinou kolapsu v úvodním setu nezajistila. Nasazená jednička prohrála 5:7, 6:1, 1:6 s Darjou Kasatkinovou, kterou před několika dny smetla v Zhengzhou. Jediná česká zástupkyně na turnaji tak bude potřebovat, aby Magda Linetteová ve čtvrtek ruskou tenistku porazila.

Setboly a mečbol ze zápasu Barbora Krejčíková – Darja Kasatkinová.
Livesport

10:37Madison Keysová zakončila i svůj čtvrtý kariérní start na WTA Elite Trophy v čínském Zhuhai hned ve skupinových bojích, tentokrát s bilancí dvou porážek. Nasazená dvojka nestačila po Beatriz Haddadové Maiaové ani na Caroline Garciaovou, s úřadující šampionkou Turnaje mistryň prohrála 3:6, 6:7. Francouzka si to o postup do semifinále rozdá s Haddadovou Maiaovou.

Sestřih zápasu Madison Keysová – Caroline Garciaová.
Livesport

10:32 – Čeští tenisté znají program druhého ročníku United Cupu. V soutěži smíšených družstev vyzvou v Perthu 30. prosince Čínu a 2. ledna Srbsko. Tým by měli tvořit Markéta Vondroušová, Jiří Lehečka, Vít Kopřiva, Sára Bejlek a deblisté Petr Nouza s Miriam Kolodziejovou.

08:23 – Favoritka WTA Finals 2023? Zřejmě Maria Sakkariová, které se v Mexiku daří opravdu náramně. Řecká tenistka právě ve středoamerické zemi vyhrála 12 zápasů na hlavním okruhu, což se nepodařilo žádné ze sedmi dalších finalistek – ty ostatně shromáždí dohromady podobných vítězství jen 11.