Tennis Tracker: Krejčíková zná soupeřky ve skupině WTA Elite Trophy

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Krejčíková zná soupeřky ve skupině WTA Elite Trophy

Krejčíková už zná soupeřky pro letošní ročník WTA Elite Trophy.
Krejčíková už zná soupeřky pro letošní ročník WTA Elite Trophy.AFP
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se děje 23. října?
Moment dne ATP ze zápasu Andy Murray – Yannick Hanfmann
Livesport

22:42Vít Kopřiva poprvé po třech měsících a úspěšné sérii osmi challengerů nezvládl zápas prvního kola. Na antuce v brazilské Curitibě čtvrtý nasazený Čech prohrál 0:6, 6:7 s Rakušanem Lukasem Neumayerem a nepotvrdil skvělou formu z posledních týdnů.

22:19Sebastian Korda překvapivě nezvládl vstup do halového turnaje ATP 500 v Basileji. Osmý nasazený Američan v prvním kole nestačil na trápícího se antukáře Tomáse Martína Etcheverryho, který zvítězil 6:3, 1:6, 6:3 a oplatil soupeři dvě letošní hladké porážky. Argentinec si o čtvrtfinále zahraje s Andym Murraym (h2h 0:1).

Sestřih zápasu Tomás Martín Etcheverry – Sebastian Korda
Livesport

19:11Alexander Zverev se dva roky po triumfu vrátil na halový turnaj ATP 500 ve Vídní. Do letošního ročníku vstoupil hladkou výhrou 6:4, 6:1 nad domácím Sebastianem Ofnerem, s nímž si i potřetí poradil bez ztráty setu. Ve druhém kole se pátý nasazený Němec, jenž drží postupovou pozici v boji o Turnaj mistrů, utká s dalším Rakušanem Filipem Misolicem, nebo Britem Cameronem Norriem.

Sestřih zápasu Alexander Zverev – Sebastian Ofner
Livesport

18:26Andy Murray vstoupil do halového turnaje ATP 500 v Basileji výhrou 7:5, 6:4 nad Němcem Yannickem Hanfmannem a přerušil sérii tří porážek. O čtvrtfinále si 36letý Brit zahraje se Sebastianem Kordou, nebo Tomásem Martínem Etcheverrym.

17:54 – Jiří Lehečka se ve druhém kole halového klání ATP 500 ve Vídni střetne se světovou šestnáctkou Karenem Chačanovem (h2h 0:1), kterému může vrátit porážku z letošního Masters v Miami. Ruský tenista si na úvod poradil bez ztráty podání 6:4, 6:4 s krajanem Romanem Safiullinem.

15:38Jiří Lehečka úspěšně zahájil svou premiéru v hlavní soutěži prestižního vídeňského podniku série ATP 500. Nejlepší Čech v žebříčku si v úvodním kole v rakouské hale poradil dvakrát 6:4 s Jeffreym Johnem Wolfem a popere se o svou první turnajovou vítěznou sérii po dvou měsících. O sedmé čtvrtfinále na nejvyšším okruhu v probíhající sezoně bude usilovat proti vítězi ruského derby mezi Romanem Safiullinem a Karenem Chačanovem. Více informací najdete v článku.

Sestřih zápasu Jeffrey John Wolf – Jiří Lehečka.
Livesport

15:20Jiří Lehečka, Tomáš Macháč, Jakub Menšík a Adam Pavlásek zabojují v listopadu o triumf v Davisově poháru. Kapitán Jaroslav Navrátil nominoval stejné kvarteto, které postup do vyřazovací fáze vybojovalo v zářijovém turnaji ve Valencii. Navrátil to dnes uvedl v nahrávce pro média. Češi narazí ve čtvrtfinále 22. listopadu v Málaze na finalisty z minulé sezony Australany. Více informací najdete v článku.

10:49 – V čínském Zhuhai byl rozlosován turnaj WTA Elite Trophy, na kterém se představí 11 nejlepších hráček letošní sezony, které se nedostaly na Turnaj mistryň do Mexika, plus jedna divoká karta. Své soupeřky ve skupině zná česká zástupkyně Barbora Krejčíková, která se střetne s Darjou Kasatkinovou a Magdou Linetteovou. Do semifinále postoupí vítězky čtyř skupin.

07:00 – Prestižní tenisové turnaje kategorie ATP tento týden hostí Basilej a Vídeň. Během pondělního dne bude k vidění hned řada zajímavých duelů. V Švýcarsku se například střetne Andy Murray s Yannickem Hanfmannem, ve Vídni se pak diváci mohou těšit na rakousko-německý souboj mezi Ofnerem a Zverevem.