Tennis Tracker: Úvodní zápas v Miami nezvládli domácí Fritz ani Tiafoe, vypadl i Tsitsipas

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Úvodní zápas v Miami nezvládli domácí Fritz ani Tiafoe, vypadl i Tsitsipas

Fritz překvapivě končí v Miami hned po prvním zápase.
Fritz překvapivě končí v Miami hned po prvním zápase.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a tempo s ní můžete držet na Livesport Zprávách. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světových kurtů. Co všechno se děje 23. března?

23:56Daniil Medveděv na Masters v Miami suverénně vykročil za obhajobou loňského triumfu. Třetí nasazený si v úvodním zápase poradil 6:4, 6:2 s Mártonem Fucsovicsem. Proti Maďarovi využil všechny tři brejkboly, odvrátil obě brejkbolové hrozby a upravil vzájemnou bilanci na 5:1. Jeho dalším soupeřem bude Cameron Norrie, nebo Flavio Cobolli. Více informací najdete v článku.

22:56Linda Nosková si musela na vstup do prestižní tisícovky v Miami kvůli dešti počkat o den déle a už před prvním zápasem na turnaji byla poslední českou nadějí ve dvouhře žen. Talentovaná teenagerka žádné překvapení nepřipustila, kvalifikantku a stou hráčku světa Marii Timofejevovou přehrála 6:4, 6:4. Stejně jako v Indian Wells může ve třetím kole narazit na světovou jedničku Igu Šwiatekovou, pokud Polka zvládne souboj s Camilou Giorgiovou. Více informací najdete v článku.

22:51Tomáš Macháč si v Miami zahraje své premiérové třetí kolo na podnicích Masters a vyzve v něm dvojnásobného šampiona a bývalou světovou jedničku Andyho Murrayho (H2H 1:0). Britský veterán porazil 7:6, 6:3 Tomáse Martína Etcheverryho a dočkal se své první vítězné série od srpnového osmifinále v Torontu.

22:45 – Loňský finalista Jannik Sinner postoupil při všech třech předchozích startech v Miami minimálně do čtvrtfinále a úspěšně vstoupil i do letošního ročníku floridského Masters, když si poradil 6:3, 6:4 s krajanem Andreou Vavassorim. Jeho dalším protivníkem bude Tallon Griekspoor (H2H 3:0). Více informací najdete v článku.

22:16 – Hned po úvodním zápase skončil na Masters v Miami také Stefanos Tsitsipas, jenž v ani jednom z posledních čtyř ročníků této akce nechyběl v osmifinále. Trápící se nejlepší řecký tenista prohrál jednoznačně 2:6, 4:6 s Denisem Shapovalovem, který se letos vrací po zdravotní pauze a vůbec se mu nedaří. Kanaďan přerušil sérii osmi porážek s hráči TOP 20 a o první vítěznou sérii v hlavních soutěžích v aktuální sezoně se utká s Alexanderem Bublikem, nebo Matteem Arnaldim.

Sestřih zápasu Shapovalov – Tsitsipas.
Livesport

21:42Taylorovi Fritzovi se březnové domácí podniky Masters nepovedly, po osmifinále v Indian Wells skončil v Miami hned na prvním protivníkovi. Loňský čtvrtfinalista prohrál jasně 3:6, 4:6 s kvalifikantem Thiagem Seybothem Wildem, který si o své první osmifinále na Masters zahraje s Nicolásem Jarrym, či Jackem Draperem.

21:24Frances Tiafoe pokračuje v trápení, které trvá od loňského US Open, a na domácím Masters v Miami končí hned po úvodním zápase. Bývalý čtvrtfinalista a nasazená jednadvacítka nestačil 5:7, 6:7 na Christophera O'Connella. Australan ve svém premiérovém třetím kole na tisícovkách vyzve dalšího domácího zástupce Martina Damma (H2H 0:0).

20:33 Jessica Pegulaová prohrávala v úvodním zápase na Miami Open 1:3, ovšem pak začala dominovat a soupeřka Lin Zhu jí nakonec za stavu 6:4, 4:1 pro Američanku vzdala. Světová pětka si o osmifinále zahraje s Leylah Fernandezovou, nebo Emilianou Arangovou.

20:29Martin Damm absolvuje na Masters v Miami svůj debut v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu a je po skalpech Zhizhena Zhanga a nasazeného krajana Tommyho Paula, který musel kvůli zvrtnutému kotníku za stavu 6:4, 1:2 ze svého pohledu vzdát, už ve třetím kole. O postup do osmifinále se syn bývalého českého tenisty reprezentující Spojené státy utká s Francesem Tiafoem, či Christopherem O'Connellem.

15:22 – Pořadatele prestižní tisícovky v Miami stále trápí déšť. Sobotní program měl být zahájen v 16:00 našeho času, ale kvůli nepříznivému počasí se start posouvá na 18:30. Na vstup do turnaje stále čeká Linda Nosková, počasí by se mělo umoudřit v odpoledních hodinách tamního času.

15:03Jonáš Forejtek nezvládl ani své čtvrté kariérní semifinále na challengerech. Bývalý šampion juniorského US Open se mezi nejlepší kvarteto v Zadaru probojoval z kvalifikace a v souboji o své největší finále podlehl 4:6, 3:6 Slovákovi Jozefovi Kovalíkovi.

11:31Dominika Šalková smetla v semifinále podniku W75 ve slovinském Mariboru 6:2, 6:1 Jelenu Pridankinovou a zahraje si své největší finále v kariéře. O uhájení finálové neporazitelnosti a pátý profesionální titul se 19letá Češka utká s Tímeou Babosovou, nebo Taliou Gibsonovou.

07:12 – Pouhé dvě hodiny mohli tenisté v pátek bojovat o postup do 3. kola turnajů ATP Masters 1000 a WTA 1000 v Miami. Do města na Floridě znovu dorazil vydatný a vytrvalý déšť, který z kurtů vyhnal Andyho Murrayho, Jannika Sinnera, Stefanose Tsitsipase, Sloane Stephensovou či Caroline Garciaovou. Ke svému zápasu se vůbec nedostala Linda Nosková.

07:00 – Jonáš Forejtek bude v chorvatském Zadaru usilovat o své premiérové finále na challengerech. Bývalý šampion juniorského US Open se o své nové maximum utká se Slovákem Jozefem Kovalíkem.