Tennis Tracker: V Houstonu se po dešti konečně hraje, v Monte Carlu startuje kvalifikace

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: V Houstonu se po dešti konečně hraje, v Monte Carlu startuje kvalifikace

V Monte Carlu začínají kvalifikační boje.
V Monte Carlu začínají kvalifikační boje.@MiamiOpen
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 8. dubna.
Moment dne WTA z utkání Jonesové s Mariaovou
Livesport CZ
Moment dne ATP předvedli Ruud a Halys
Livesport CZ

21:20 – Rozmary počasí tento týden netrápí jen pořadatele turnaje ATP v Houstonu. V sobotu byla přerušena úvodní semifinále na obou probíhajících podnicích WTA, v Bogotě hraje obhájkyně titulu Tatjana Mariaová s Francescou Jonesovou 6:3 a 3:4, v Charlestonu vede Darja Kasatkinová nad Ons Jabeurovou 5:3.

21:14 – "Další skvělý zápas, dlouhý zápas, těsný a napínavý zápas. Jsem velmi rád, že to dopadlo v můj prospěch," shrnul na kurtu boj s Halysem Ruud.

Pozápasový ohlas Ruuda
Livesport CZ

20:27 – Nor Casper Ruud na antuce v Estorilu udolal 6:4, 3:6, 7:6 Francouze Quentina Halyse a pošestnácté v kariéře postoupil do finále. O jubilejní 10. titul a opět z podniku ATP 250 se pátý hráč světa utká se Srbem Kecmanovičem.

Sestřih zápasu Ruud – Halys
Livesport CZ

20:17 – Alexandre Müller na antuce v Marrákeši zdolal 7:6, 7:5 Pavla Kotova a poprvé postoupil do finále turnaje ATP. O titul si francouzský tenista zahraje se Španělem Carballésem.

20:04 – Kvůli nepříznivému počasí netradičně až v sobotu vstoupil do turnaje v Houstonu nejvýše nasazený Frances Tiafoe. Roli favorita proti krajanovi a dvojnásobnému šampionovi Stevu Johnsonovi potvrdil, v prvním letošním zápase na antuce zvítězil 6:2, 6:4 a ve třetím vzájemném střetnutí si připsal první výhru. V boji o účast mezi nejlepšími čtyřmi se popasuje s Australanem Jasonem Kublerem.

Sestřih zápasu Tiafoe – Johnson
Livesport CZ

19:00 V Houstonu dnes po několika deštivých dnech začal program podle plánu. Už na šestém ze sedmi letošních turnajů skončil hned po svém úvodním vystoupení John Isner, v Texasu domácí šampion z roku 2013 a obhájce finále podlehl 4:6, 6:7 Nizozemci Gijsi Brouwerovi.

18:58 Miomir Kecmanovič na antuce v Estorilu smetl 6:3, 6:1 Itala Marca Cecchinata a poprvé v kariéře postoupil dvakrát během jedné sezony do finále turnaje ATP. Ve svém celkově čtvrtém finále bude Srb usilovat o druhý titul proti Ruudovi, nebo Halysovi.

18:55 Vít Kopřiva má za sebou neúspěšný debut v kvalifikaci turnaje Masters 1000. Na antuce v Monte Carlu neudržel vedení proti Australanu Alexeii Popyrinovi a prohrál 6:3, 3:6 a 1:6.

16:39 – Roberto Carballés na antuce v Marrákeši porazil 2:6, 6:4, 6:2 druhého nasazeného Brita Daniela Evanse a podruhé postoupil do finále turnaje ATP.

13:44 – Sedmnáctiletá tenistka Sára Bejlek se naladila před premiérovou účastí v národním týmu pro Pohár Billie Jean Kingové finálovým startem na antukovém turnaji ITF ve Splitu. Poslední krok v boji o pátý titul kariéry na tomto okruhu v sobotu ale v Chorvatsku nezvládla a s domácí Tarou Würthovou po takřka dvouhodinovém boji prohrála 2:6, 6:3, 4:6. 

8:50 – Peyton Stearnsová na antukovém podniku WTA 250 v Bogotě porazila pár minut po půlnoci 6:3, 2:6, 6:2 Slovinku Tamaru Zidanšekovou a poprvé postoupila do semifinále. V něm 21letá Američanka vyzve Kamillu Rachimovovou, jež v kolumbijské metropoli obhájila loňský výsledek a rovněž bude usilovat o premiérové finále.

8:05 – "Když začně foukat, začnete trochu váhat. Všechno nepřichází ve stejném rytmu. Je důležité pracovat na nohou," postežovala si na počasí Američanka Pegulaová.

Pozápasová slova Jessicy Pegulaové.
Livesport CZ

7:49 – Jessica Pegulaová na domácí půdě v Charlestonu porazila 6:3, 7:6 Španělku Paulu Badosaovou a podruhé v kariéře postoupila do semifinále antukového turnaje WTA. O vyrovnání antukového maxima z loňského Madridu si 29letá Američanka zahraje se švýcarskou obhájkyní titulu Bencicovou.

Sestřih zápasu Pegulaová – Badosaová
Livesport CZ

7:21 – Belinda Bencicová na antukovém turnaji WTA 500 v Charlestonu porazila v repríze loňského semifinále 6:3, 6:3 Jekatěrinu Alexandrovovou, oplatila jí dva týdny staré vyřazení z Miami a dál pokračuje za premiérovým obhájením titulu.

6:23 – Tenisté v Houstonu druhý den po sobě marně čekali na svůj zápas 2. kola. Pořadatelé už během odpoledne texaského času rozhodli, že dva rozehrané duely a zbylých šest osmifinálových utkání odloží kvůli dešti na sobotu, kdy se má počasí umoudřit a měla by se stihnout odehrát i následná čtvrtfinále.

6:01 – V Monte Carlu v sobotu začnou kvalifikační boje. O postup do hlavní fáze turnaje Masters se porve rovněž Vít Kopřiva, který vyzve Australana Alexeje Popyrina.