Tragický vstup do sezony nekončí, Leverkusen doma prohrál s Hoffenheimem 0:3

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tragický vstup do sezony nekončí, Leverkusen doma prohrál s Hoffenheimem 0:3

Tragický vstup do sezony nekončí, Leverkusen doma prohrál s Hoffenheimem 0:3
Tragický vstup do sezony nekončí, Leverkusen doma prohrál s Hoffenheimem 0:3Profimedia
Hráči Bayeru Leverkusen pokračují v hrůzostrašném startu do sezony. V sobotním duelu doma nestačili na Hoffenheim, se kterým prohráli 0:3 a po 3. bundesligovém kole na svém kontě stále nemají ani bod. Tým Pavla Kadeřábka (30), který v utkání odehrál posledních 20 minut, rozhodl o svém vítězství už v prvním poločase. Porážku Leverkusenu nedokázali odvrátit ani Patrik Schick (26) s Adamem Hložkem (20).

Domácí začali velmi aktivně a už po šesti minutách mohli jít do vedení. Rychlonohý Moussa Diaby pláchl všem obráncům a přízemní střelou z ostrého úhlu donutil Olivera Baumanna ke skvělému zákroku. Mrzet ho to mohlo o to víc, že o chvíli později Leverkusen inkasoval. Po pěkné kombinaci uvnitř pokutového území prokázal Baumgartner svou genialitu a nádhernou patičkou otevřel v 9. minutě skóre.

Bayer sice držel častěji balon na kopačkách, hosté však byli nebezpečnější a po půlhodině hry se radovali podruhé. Ozan Kabak vyslal precizní centr na hranici malého vápna, kde stál připravený Andrej Kramarič, pro kterého už nebyl problém usměrnit hlavou míč do sítě a zvýšit na 2:0.

Kompletní statistiky utkání Leverkusen - Hoffenheim

V závěru půle mohlo být pro domácí ještě hůř, třetí branka v síti Leverkusenu byla však kvůli intervenci videorozhodčího odvolána.

Ihned po změně stran mohl snížit Schick, jeho střelu do odkryté brány však velmi nešikovně zablokoval spoluhráč Sardar Azmoun. Leverkusen svého soupeře zavřel na obranné polovině, díky skvělé defenzivní činnosti Hoffenheimu si však nebyl schopný vytvořit žádné vážnější šance.

Definitivní úder mu zasadil v 78. minutě Georginio Rutter, který dělovkou do levé šibenice uzavřel skóre zápasu.

Livesport hráč utkání: Christoph Baumgartner (Hoffenheim)

Aktuální tabulka Bunedsligy