Z pohárů zpátky do ligy. Slavia chce v Brně návrat do čela, Slovácko hostí Liberec

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Z pohárů zpátky do ligy. Slavia chce v Brně návrat do čela, Slovácko hostí Liberec

Slavia se po čtvrtečním pohárové bitvě musí znovu přeorientovat na ligu.
Slavia se po čtvrtečním pohárové bitvě musí znovu přeorientovat na ligu.Profimedia
Úspěšní čeští zástupci v Evropské konferenční lize Slavia a Slovácko dnes odehrají zápasy 5. kola první fotbalové ligy. Pražané se budou snažit vrátit na první místo v tabulce na hřišti Zbrojovky Brno, Slovácko přivítá doma v Uherském Hradišti hosty z Liberce. Aktuálně je Slavia třetí bod za Spartou a Plzní, Slovácko je o další bod zpět páté.

Slavia ve čtvrtek udolala Čenstochovou 2:0 po prodloužení a vydřela postup do skupiny Evropské konferenční ligy. V lize Vršovičtí po porážce v úvodním kole třikrát za sebou zvítězili a sérii chtějí natáhnout v Brně, s nímž v nejvyšší soutěži sedmkrát po sobě neprohráli, ale v posledních dvou duelech jen remizovali. Zbrojovka po návratu mezi elitu ve třech zápasech získala sedm bodů, v minulém týdnu měla odložené utkání v Plzni kvůli účasti Viktorie v play off Ligy mistrů.

Preview utkání Brno - Slavia

Třetím dosud neporaženým týmem ligové sezony je Slovácko, které čtvrtečním vítězstvím 1:0 na půdě AIK Stockholm potvrdilo premiérový postup do skupiny evropských pohárů. Jeho soupeř Liberec po dvou kolech vedl tabulku, ale z posledních dvou zápasů získal jen bod.

Ve třetím dnešním duelu nastoupí Hradec Králové v azylu v Mladé Boleslavi proti Olomouci.

Preview utkání Slovácko - Liberec