Alijagič předčasně ukončil smlouvu v Olympiakosu, do konce sezony podepsal s Mariborem

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Alijagič předčasně ukončil smlouvu v Olympiakosu, do konce sezony podepsal s Mariborem

Alijagič skončil v Olympiakosu a zamířil do Mariboru.
Alijagič skončil v Olympiakosu a zamířil do Mariboru.@nkmaribor
Denis Alijagič (19) po osmi měsících předčasně skončil v Olympiakosu Pireus a zamířil do Mariboru. Český útočník se s úřadujícím slovinským mistrem dohodl na smlouvě zatím do konce sezony, klub o tom informoval na webu.

Alijagič v létě přestoupil z pražské Slavie do Olympiakosu, kde podepsal tříletou smlouvu. Do prvního týmu se ale neprosadil. "Na začátku sezony jsem tři měsíce trénoval s prvním týmem a sbíral cenné zkušenosti po boku hráčů jako Marcelo, Valbuena, James Rodríguez. Po výměně trenéra jsem byl přeřazen do rezervního týmu, bohužel se ale kvůli organizačním záležitostem zpozdil start druhé ligy. Nyní s velkou motivací začínám nový příběh," uvedl Alijagič.

Mariboru aktuálně patří ve slovinské lize třetí místo. "Denis je nadějný hráč, mladý reprezentant, marketingově zajímavý. Abychom se dohodli, ukončil smlouvu s Olympiakosem. Do léta je naším hráčem a pak máme možnost se rozhodnout, zda budeme společně pokračovat, nebo najdeme jiné řešení," uvedl sportovní ředitel Mariboru Marko Šuler.

Alijagič zatím v české lize posbíral jen pět startů na konci minulé sezony během angažmá v Liberci. Talentovaný útočník má bosenské kořeny, coby rodák z Prahy se ale rozhodl reprezentovat Česko.