Barák skóroval při výhře Fiorentiny, Partizan v EKL porazil Kolín nad Rýnem

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Barák skóroval při výhře Fiorentiny, Partizan v EKL porazil Kolín nad Rýnem
Barák skóroval při výhře Fiorentiny, Partizan v EKL porazil Kolín nad Rýnem
Barák skóroval při výhře Fiorentiny, Partizan v EKL porazil Kolín nad RýnemČTK
Fotbalový reprezentant Antonín Barák (27) pomohl v Evropské konferenční lize Fiorentině gólem k vysoké výhře 5:1 nad skotským týmem Heart of Midlothian. Byla to pro něj už druhá trefa v soutěži. Partizan Bělehrad porazil Kolín nad Rýnem 2:0 a vede tabulku skupiny D, kde je i Slovácko. Sivasspor zvítězil na hřišti Ballkani po obratu 2:1 a ve "slávistické" skupině G je spolu s Kluží se sedmi body na postupových místech.

Barák proti Hearts ve 38. minutě zvýšil pohotovou střelou levačkou už na 4:0 pro domácí. Před českým záložníkem se prosadili Jovič, Biraghi a González. V úvodu druhé půle snížil Humphrys, ale v 78. minutě stanovil konečné skóre González z penalty.

Statistiky utkání Fiorentina – Hearts

Fiorentina ve skupině A drží druhé místo. Vedoucí Basaksehir si zajistil postup do vyřazovací fáze domácím vítězstvím 3:0 nad RFS Riga. Za hosty v Istanbulu nastoupil krajní záložník Petr Mareš.

Ballkani mělo v Prištině od začátku převahu a ve 36. minutě skóroval Armend Thaqi. Sivasspor ale především díky brankáři Vuralovi přečkal další domácí příležitosti a mezi 72. a 81. minutou otočili skóre náhradníci Arslan s Angielskim. Albánský tým za 14 dní hostí Slavii, která prohrála v Kluži 0:2. Pražané i Ballkani jsou shodně na čtyřech bodech.

Statistiky utkání Sivassport – Balkani

West Ham v Londýně porazil bruselský Anderlecht 2:1, ve skupině B i počtvrté naplno bodoval a slaví postup. Celý zápas za "Kladiváře" odehrál obránce Vladimír Coufal, další reprezentant záložník Tomáš Souček naskočil na poslední čtvrthodinu. Těsně před koncem už jenom snížil Esposito z pokutového kopu.

Statistiky utkání West Ham – Anderlecht

Partizan poslal do vedení v 15. minutě Diabaté, jeho spoluhráč Menig v nastavení první půle trefil břevno. Krátce po změně stran přidal druhou branku srbského týmu Ricardo Gomes. Hráči Kolína nad Rýnem zahodili několik šancí a neoplatili Partizanu domácí porážku 0:1. Za dva týdny se německé mužstvo představí na hřišti Slovácka.

Slovan Bratislava v domácí přestřelce remizoval 3:3 s Basilejí a ve skupině H je dál třetí. Za slovenský celek v závěru střídal Jurij Medveděv, jeho český spoluhráč Jaromír Zmrhal chyběl kvůli zranění.