Espanyol uhrál s Osasunou remízu, oba celky dohrávaly v deseti. Elche má první výhru

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Espanyol uhrál s Osasunou remízu, oba celky dohrávaly v deseti. Elche má první výhru

Duel Espanyolu s Osasunou poznamenala potyčka.
Duel Espanyolu s Osasunou poznamenala potyčka.AFP
Espanyol ve 20. kole La Ligy na domácím hřišti remizoval 1:1 s Osasunou. Hosty poslal do vedení ve 45. minutě Ante Budimir (31), srovnání zařídil v 59. minutě Martin Braithwaite (31). Duel čtrnáctého s devátým celkem ovlivnila dvě vyloučení za nesportovní chování z konce první půle. Elche přehrálo Villarreal 3:1 a slaví první vítězství v sezoně.

Espanyol – Osasuna 1:1

Stěžejní moment utkání se odehrál v nastavení první půle, kdy se do vzájemné potyčky dostali už jednou napomínaní Ronaël Pierre-GabrielAbde Ezzalzouli. Pro oba tím zápas skončil. Tou dobou byli ve vedení hosté, bod však Kataláncům v 59. minutě vystřelil Martin Braithwaite, bývalý útočník konkurenční Barcelony.  

Elche – Villarreal 3:1

Svůj premiérový hattrick v kariéře si připsal Pere Milla, který už ve 3. minutě otevřel skóre zápasu a následně dvěma zásahy z penaltového puntíku rozhodl. Hosté tak druhou porážkou v řadě hodili rukavici dotírajícím soupeřům a můžou přijít o průběžnou pátou příčku.

Atlético Madrid – Getafe 1:1

Jako první soupeřovu defenzivní hradbu prolomili domácí. Ángel Correa vstřelil gól v 60. minutě, rozhodčí jej přezkoumával na videu a uznal jako platný až v době, kdy Argentinec seděl na lavičce po vystřídání. Bod outsiderovi zařídil Enes Ünal, který krátce před koncem utkání proměnil penaltu. Azulones remízou přetrhli šňůru čtyř ligových proher v řadě, avšak navýšili negativní rekord, když už ve 23. utkání po sobě nedokázali svěřence Diega Simeoneho porazit.

Betis – Celta Vigo 3:4

Fotbalisté Betisu Sevilla prohráli a jejich čekání na soutěžní triumf před vlastním publikem trvá již čtyři měsíce. Více branek padlo v první půli, kdy se do střelecké přetahované zapojili čtyři různí hráči. Hlavní pozornost na sebe strhl dvougólový talent Gabriel Veiga, jenž se trefil v sezoně již šestkrát, což se žádnému jinému hráči do 21 let v letošním ročníku nepodařilo.

Tabulka La Ligy.
Tabulka La Ligy.Livesport