Fenerbahce v předkole EKL rozstřílelo Sadílkovo Twente. Fiorentina nestačila na Rapid Vídeň

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Fenerbahce v předkole EKL rozstřílelo Sadílkovo Twente. Fiorentina nestačila na Rapid Vídeň

Aktualizováno
Fenerbahce je blízko pohárové Evropě.
Fenerbahce je blízko pohárové Evropě.Profimedia
Fotbalisté Twente v úvodním zápase play off o postup do skupinové fáze Evropské konferenční ligy prohráli 1:5 na hřišti Fenerbahce. Za poražený tým odehrál celé utkání český reprezentant Michal Sadílek (24). Debut v dresu Midtjyllandu si odbyl pravý bek Adam Gabriel (22) a jako střídající hráč byl u domácí remízy 3:3 s Legiou Varšava, za kterou odehrál 69 minut útočník Tomáš Pekhart (34).

Fenerbahce – Twente 5:1

Fotbalisté Twente v úvodním zápase play off o postup do skupinové féze Evropské konferenční ligy prohráli 1:5 na hřišti Fenerbahce. Za poražený tým odehrál celé utkání český reprezentant Michal Sadílek.

Twente poslal do vedení Ugalde, ještě v první půli ale srovnal do sítě svého mateřského klubu nizozemský obránce Oosterwolde. Ve 41. minutě navíc dostal červenou kartu Regeer a Twente dohrávalo v oslabení.

Fenerbahce využilo přesilovku v závěrečné půlhodině. Postupně se trefili Szymanski, dvakrát Kahveci a z penalty Tadič. Istanbulský velkoklub vyhrál i sedmé soutěžní utkání v sezoně.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport

Rapid Vídeň – Fiorentina 1:0

Finalista posledního ročníku soutěže Fiorentina prohrála po Grüllově pokutovém kopu 0:1 na hřišti Rapidu Vídeň. Záložník Antonín Barák kvůli nemoci v sestavě "Fialek" chyběl.

Midtjylland – Legia Varšava 3:3

Midtjylland v zápase i díky dvěma trefám útočníka Franculina třikrát vedl, Legia ale dokázala vždy odpovědět. Gabriel, jenž teprve ve středu zkompletoval přesun z Hradce Králové, se dostal do hry v 72. minutě za stavu 2:2.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport

Výsledky kvalifikace EKL