Odchod na západ Evropy Allimu nevyšel, nyní se rýsuje přesun do Českých Budějovic

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Odchod na západ Evropy Allimu nevyšel, nyní se rýsuje přesun do Českých Budějovic
Wale Musa Alli je důležitou součástí Zbrojovky.
Wale Musa Alli je důležitou součástí Zbrojovky.Profimedia
Zbrojovka, která ztrácí po úvodních pěti kolech F:NL na vedoucí Jihlavu a Vyškov šest bodů, by mohla ještě do konce aktuálního přestupového okna ztratit jednu z ofenzivně laděných opor. Hlavní trenér Brna Luděk Klusáček může přijít o nigerijské křídlo Waleho Musu Alliho (22), o něhož je podle informací eFotbal.cz zájem mezi tuzemskou elitou, konkrétně v Dynamu České Budějovice.

Není žádným tajemstvím, že na jihočeském Střeleckém ostrově pátrají po hororovém rozejdu po posilách, které by tápajícímu mužstvu okamžitě pomohly a jak se ukázalo v předešlém ročníku 2022/23, rychlík s minulostí ve druhé rakouské lize se neztratil ani ve FORTUNA:LIZE.

Alli měl mít sice původně namířeno na západ Evropy, nicméně k žádnému transferu nakonec nedošlo a hráč se musel smířit s pokračováním na stávající adrese, kde má platnou smlouvu.

Byť se ho netýkala úvodní dvě kola nového ročníku F:NL, k brněnskému kádru se připojil o něco později a do posledních tří duelů už zasáhl jako střídající hráč, když na trávnících strávil dohromady 84 minut čistého času.

Statistiky hráče v dresu Brna.
Statistiky hráče v dresu Brna.Livesport

Nový sportovní manažer Českých Budějovic Jan Podroužek měl kontaktovat svůj protějšek Zdeňka Psotku s dotazem na roční hostování s opcí. Pakliže mu jeho snaha vyjde, současný spoluhráč Romana Potočného s Jakubem Řezníčkem by se mohl vrátit mezi domácí elitu již 20. srpna domácím soubojem proti Bohemians Praha 1905.

V jednom mužstvu by se potkal se svým vrstevníkem a krajanem Quadrim Adediranem, jenž působí v první české lize od startu letošního roku.

Další přestupy a spekulace