Zbrojovka po trenérské rošádě ožila, v Kroměříži udeřil dvougenerační útočný tandem

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Zbrojovka po trenérské rošádě ožila, v Kroměříži udeřil dvougenerační útočný tandem
Brněnští fanoušci mají po posledních dvou zápasech důvod ke spokojenosti.
Brněnští fanoušci mají po posledních dvou zápasech důvod ke spokojenosti. Profimedia
Brněnská Zbrojovka po konci trenéra Luďka Klusáčka ožívá. V 15. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY uspěla v Kroměříži 3:0, přičemž stejný výsledek zaznamenala i před týdnem proti Líšni. Brankář Martin Berkovec znovu udržel čisté konto, střelecky se opět prosadil Jakub Řezníček. Lídr tabulky z Líšně naopak podruhé v řadě ztratil, tentokrát za domácí remízu s Vyškovem.

Kroměříž – Zbrojovka Brno 0:3

K udržení stoprocentní bilance pod taktovkou dočasného lodivoda Tomáše Polácha nakročili hosté v páté minutě zásluhou Denise Alijagiče. Ještě do přestávky se z penalty prosadil i jeho o 15 let starší útočný kolega Řezníček, jenž v posledních třech duelech zaznamenal pět branek. 

Líšeň – Vyškov 0:0

Bezgólový výsledek se ve vzájemném duelu zrodil poprvé od roku 2006, kdy se oba soupeři z jihu Moravy potkali ještě v divizi. Vyškované, pyšnící se nejlepší ofenzivou ligy, tak vůbec poprvé v letošní sezoně vyšli gólově naprázdno a ve třetím soutěžním zápase v řadě nedokázali zvítězit.

Opava – Prostějov 1:2

Hanáci o prvním venkovním vítězství v sezoně rozhodli v úvodu druhé půle, kdy se nejprve zásluhou trefy kapitána Jana Schaffartzika ujali vedení, které jen o chvíli později navýšil svým šestým přesným zásahem v ligovém ročníku Tomáš Malec. Prvního jmenovaného přitom pro velký fotbal vychovali právě Slezané.

Vlašim – Sparta Praha B 0:1

Rytíři po většinu utkání tahali za kratší konec, což krátce před hodinou odehraného času přetavil ve vítězný gól pražského celku Daniel Kaštánek. Dvacetiletý záložník přesnou trefou potvrdil nevydařený závěr podzimní části z pohledu domácích a svůj tým naopak dostal v polovině soutěže mimo sestupové příčky.

Tabulka FNL.
Tabulka FNL.Livesport