Almási odchází z Baníku hostovat, do konce sezony bude působit v chorvatském Osijeku

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Almási odchází z Baníku hostovat, do konce sezony bude působit v chorvatském Osijeku
Ladislav Almási se v posledních měsících v Baníku neprosazoval.
Ladislav Almási se v posledních měsících v Baníku neprosazoval.Profimedia
Kádr ostravských fotbalistů dnes zúžily dva odchody slovenských hráčů. Útočník Ladislav Almási (24) odešel na hostování do chorvatského celku NK Osijek, záložník Matej Madleňák (24) se vrací z hostování domů do Ružomberoku. Baník o tom informoval na sociálních sítích.

Zatímco krajní záložník Madleňák se v Baníku neprosadil, v Almásim Ostravané ztrácejí autora 23 gólů v 68 zápasech. Almási měl skvostný úvod angažmá ve Slezsku a hned ve své první sezoně nastřílel 16 branek. V aktuální sezoně se ale do základní sestavy přes Abdullahiho Tanka a Filipa Kubalu prakticky neprosadil.

"Je objektivní skutečnost, že Laco na podzim neměl takovou minutáž. Proto se v případě zajímavé nabídky pro všechny strany otvíral prostor pro jednání. A návrh Osijeku byl konkrétní a zajímavý. Zatím jde o hostování do konce sezony a v létě uvidíme," řekl šéf sportovního úseku Baníku Luděk Mikloško.

Ostravané už mohli zaregistrovat obě zimní posily Matúše Rusnáka a Quadriho Adedirana. Baník měl kvůli sporu s nigerijským klubem 36 Lions FC o podíl z odstupného za přestup Muhameda Tijaniho do Slavie blokovány transfery. V minulém týdnu ale mezinárodní federace FIFA vyzvala národní asociaci k opětovnému povolení přestupů.

Další přestupy a spekulace