Birmančevič už je stoprocentním sparťanem. Letenští proměnili jeho hostování v trvalý přestup

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Birmančevič už je stoprocentním sparťanem. Letenští proměnili jeho hostování v trvalý přestup

Veljko Birmančevič s Tomášem Rosickým.
Veljko Birmančevič s Tomášem Rosickým.Profimedia
Veljko Birmančevič nemohl v den svých 26. narozenin nadělit fanouškům lepší dárek. Srbský křídelník už je totiž stoprocentním sparťanem, úřadující ligový mistr totiž proměnil jeho hostování z francouzského Toulouse v trvalý přestup. Nejproduktivnější hráč aktuálního ročníku FORTUNA:LIGY podepsal na Letné podle klubového webu víceletý kontrakt.

"Prvních šest měsíců bylo opravdu skvělých. Jsem moc rád, že tady můžu pokračovat a budu bojovat za Spartu i dál. Rozhodování bylo jednoduché, o žádných jiných variantách jsem ani nepřemýšlel. Teď už jsem stoprocentním sparťanem," uvedl Birmančevič po zkompletování přestupu do Sparty pro klubový web.

Bývalý hráč Partizanu Bělehrad, Čukarički nebo Malmö, kterému pomohl k titulu, se pro Spartu stal okamžitou posilou. Srbský křídelník je aktuálně nejproduktivnějším hráčem české soutěže, ve 20 utkáních stihl vstřelit sedm branek a přidat devět asistencí. Daří se mu rovněž na evropské scéně, kde v 11 zápasech zaznamenal bilanci 4+1 a výrazně se podepsal pod úspěšné tažení Sparty do osmifinále Evropské ligy.