Defenzivní univerzál Oscar spojil budoucnost se Slavií. Nově má smlouvu do roku 2027

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Defenzivní univerzál Oscar spojil budoucnost se Slavií. Nově má smlouvu do roku 2027

Oscar Dorley podepsal se Slavií smlouvu do 30. června 2027.
Oscar Dorley podepsal se Slavií smlouvu do 30. června 2027.Profimedia
Oscar Dorley (25) prodloužil smlouvu se Slavií. Liberijský defenzivní univerzál se Pražanům nově upsal do 30. června 2027, původní kontrakt v Edenu mu měl vypršet za dva roky v létě. Český vicemistr o tom informoval na svém webu.

Že Slavia v blízké době prodlouží kontrakt s Oscarem, uvedl už na předsezonní tiskové konferenci předseda představenstva Pražanů Jaroslav Tvrdík. "Z nové smlouvy jsem nadšený. Jsem tady rád, těší mě, že budu ve Slavii pokračovat. Beru to jako začátek nové kapitoly. Slavia je jeden z nejlepších týmů. Hrát za ni je velká čest," uvedl Oscar.

Liberijský reprezentant přišel do Slavie před čtyřmi lety, podzimní část sezony 2019/20 ještě strávil na hostování v Liberci. S Pražany dvakrát vyhrál ligový titul a domácí pohár. Za červenobílé dosud nastoupil do 130 soutěžních zápasů, v nichž vstřelil čtyři branky a přidal 16 asistencí.

Oscar vyniká svou univerzálností, hrát může na levém kraji obrany i zálohy, poslední dobou ho trenér Jindřich Trpišovský využíval jako defenzivního středopolaře. Je stabilní součástí základní sestavy.

Minulé tři soutěžní duely vynechal kvůli zranění. "Cítím se mnohem lépe. Na začátku týdne se už snad zapojím do tréninku s týmem. Start sezony je velmi dobrý, lepší než v minulé sezoně. Chci u toho být. Když takhle budeme pokračovat, rozhodně budeme mistři. Maximálně tomu věřím," prohlásil Oscar.

Další přestupy a spekulace