Slávista Hronek má namířeno do Teplic. Na severu Čech už trénuje, řeší se jeho hostování

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Slávista Hronek má namířeno do Teplic. Na severu Čech už trénuje, řeší se jeho hostování

Petr Hronek se v sešívaném dresu neprosadil.
Petr Hronek se v sešívaném dresu neprosadil.Profimedia
Když v prosinci minulého roku přestupoval do Slavie, určitě si maloval růžovější budoucnost. Skutečnost je však taková, že se Petr Hronek (30) v kádru sešívaných neprosadil, ve FORTUNA:LIZE odehrál pouhých 176 minut a aktuálně tak pokukuje po novém angažmá. Usadit by se, alespoň na zbytek sezony, mohl bývalý hráč Bohemians na severu Čech. V Teplicích už se pracovitý záložník zapojil do tréninku a dle vyjádření klubu se finalizuje jeho hostování.

"Petr je skvěle fyzicky vybavený a připravený hráč, který pracuje na velkém prostoru. Je neskutečně platný v presinku, nešetří krokem, je hodně soubojový, nevadí mu fyzická hra. Má i určité X faktory, jako jsou jeho vynikající dlouhé auty nebo doplnění pokutového území, kde má výbornou útočnou hlavu," říkal v prosinci, kdy Hronek přestoupil do Slavie, pro klubový web o nové akvizici trenér sešívaných Jindřich Trpišovský.

"Cítím velkou radost. Je mi 29 let a musím říct, že jsem asi úplně nečekal, že o mě bude mít takový klub zájem. O to víc si toho cením, o to víc jsem šťastnější," popisoval tehdy samotný hráč své pocity. Nutno říct, že se mu angažmá v Edenu příliš nevydařilo – pouhých šest ligových startů, 176 odehraných minut a jedna jediná asistence.

V novém ročníku se už Hronek nedostal ani na lavičku A-mužstva. Klub z Edenu ho chtěl původně prodat, což se však zřejmě nakonec nepovede. V Teplicích se někdejší hráč Jablonce, Příbrami, Jihlavy či Zlína pokusí oživit kariéru. V lize má Hronek na kontě 186 startů a 31 branek.

Další přestupy a spekulace