Livesport jedenáctka 30. kola: Tři střídající hráči a dvougólová hvězda Krejčí

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Livesport jedenáctka 30. kola: Tři střídající hráči a dvougólová hvězda Krejčí

Ladislav Krejčí v Olomouci po proměněné penaltě.
Ladislav Krejčí v Olomouci po proměněné penaltě.Profimedia
V nejlepší jedenáctce kola fotbalové ligy, která je tvořena na základě známek Livesportu, se objevili hned tři hráči s hodnocením vyšším než 9. Plzeňský Matěj Vydra (31) si za svůj výkon vysloužil známku 9,1, přičemž mu k tomu stačilo odehrát jen 30 minut. Je tak jedním ze tří střídajících hráčů, kteří se do ideální sestavy dostali. Stejné hodnocení jako Vydra obdržel i muž kola, dvougólový sparťan Ladislav Krejčí (25).
Nej 11 kola.
Nej 11 kola.Livesport

Brankář

Dominik Holec (Karviná) 8,1

Ve Zlíně zlikvidoval pět střel a čistým kontem, svým pátým v ročníku, přispěl k zisku důležitých tří bodů.

Obránci

Momčilo Raspopovič (Karviná) 7,9

Únorová posila z chorvatské Gorici poprvé odehrála v dresu Karviné celý zápas. A černohorský obránce hned zaujal výborným výkonem.

Ladislav Krejčí (Sparta) 9,1

V Olomouci dal dva góly, které jsou pro něj typické. Nejprve proměnil pokutový kop a následně se prosadil i hlavou po skvěle zahraném rohu Kairinena.

Krejčího statistiky z duelu v Olomouci.
Krejčího statistiky z duelu v Olomouci.Profimedia / Livesport

Ondřej Zmrzlý (Slavia) 8,0

Ve 43. minutě skvěle zavřel zadní tyč a vstřelil druhou branku svého týmu v zápase. Ve vápně soupeře se s míčem potkal hned pětkrát.

Matěj Ryneš (Sparta) 7,9

Po celý duel byl na levé straně tradičně velmi aktivní a v 53. minutě z toho byla i gólová radost, když po náběhu za obranu připravil skvělou palebnou pozici pro Birmančeviče.

Záložníci

David Buchta (Ostrava) 8,9

Díky jeho přesnému centru se Baník po skvěle zahraném rohu dostal na začátku druhého dějství do dvoubrankového vedení. Očekávané asistence dostal na hodnotu 0,23.

Pavel Šulc (Plzeň) 9,1

Pod první dva góly svého týmu se podepsal asistencí. Skvěle pracoval i dozadu, když se objevil sedmi v defenzivních soubojích.

Jáchym Šíp (Olomouc) 8,5

V 75. minutě jen kosmeticky upravil skóre už rozhodnutého zápasu. Pokusil se o tři driblinky a pokaždé byl úspěšný.

Útočníci

Jan Matoušek (Bohemians) 8,7

Velice důležitý souboj pro Bohemians rozhodl svou pohotovou orientací v nepřehledné situaci v šestnáctce Pardubic. V zajímavé šanci se objevil ve druhém poločase už předtím.

Júsuf Hilál (Mladá Boleslav) 8,6

Jablonecký gólman Hanuš poslal v nastavení míč přesně na jeho nohu, on tak vystřelil Boleslavi aspoň bod. Klasicky se pohyboval hlavně ve vzduchu, podstoupil 23 hlavičkových soubojů.

Matěj Vydra (Plzeň) 9,1

Sám se gólově prosadil a důležitou úlohu sehrál i při druhé brance Chorého. Na vytáhlého útočníka totiž pustil Červovu přihrávku.