Livesport jedenáctka 4. kola: Bezchybná záloha Sparty a rozjetý Šulc

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Livesport jedenáctka 4. kola: Bezchybná záloha Sparty a rozjetý Šulc

Pavel Šulc zazářil.
Pavel Šulc zazářil.Profimedia
Fotbalisté Sparty i Plzně svým soupeřům nadělili o víkendu po pěti gólech, a tak se v nejlepší jedenáctce ligového kola, sestavené na základě známek Livesportu, dohromady objevilo osm jejich hráčů. Celkem se do ní dostali zástupci pouhých čtyř týmů a třeba stoprocentní Slavia v ideálně sestavě svého hráče nemá.
Nej jedenáctka 4. kola.
Nej jedenáctka 4. kola.Livesport

Brankář

Michal Reichl (Bohemians) 7.6

Víc střeleckým pokusům než on čelil pouze budějovický Janáček. Několika zákroky svůj tým podržel. I rozhodujícímu gólu z kopačky Hofmanna předcházel jeho úspěšný zásah.

Obránci

Tomáš Wiesner (Sparta) 7.8

Vedle ofenzivního přínosu, který opět podtrhl gólem, si svědomitě plnil i obranné úkoly. Prohrál pouze jeden souboj a pětkrát získal míč na soupeřově polovině.

Martin Vitík (Sparta) 8.5

Jeho první dva střelecké pokusy této sezony hned skončily gólem. Do kvalitnější šancí se dle metriky očekávaných gólů dostali pouze Šulc a budějovický Hora (ten zahrával penaltu).

Stanislav Hofmann (Slovácko) 7.5

Do sestavy kola ho vystřelil nejen jediný gól duelu s Bohemians. Ofenzivě pomohl vyvážením míče, který v průběhu zápasu posunul celkem o 120 metrů.

Michal Kadlec (Slovácko) 7.7

Jeho zakončení předcházelo rozhodující brance utkání. Tým klasicky podporoval svými výpady po levé straně, kde se dostával k nepříjemným centrům.

Záložníci

Kaan Kairinen (Sparta) 8.2

Prožil bezchybný poločas. Nejenže dal gól a další dva připravil, zároveň nezkazil jedinou ze 23 přihrávek, které rozdal.

Qazim Laci (Sparta) 8.5

Po duelu s Pardubicemi předvedl další báječný pas i proti Jablonci. Ve 35. minutě poslal z hloubky pole míč mezi stopery přesně do běhu skórujícího Minčeva. Přihrál na tři góly.

Ibrahim Traoré (Plzeň) 7.8

Už v osmé minutě nachytal lobem z velké dálky gólmana Janáčka a otevřel tak skóre zápasu. Směrem do defenzivy podstoupil 11 soubojů s 64 % úspěšností.

Pavel Bucha (Plzeň) 8.2

Vedle vstřeleného gólu u něj stojí za zmínku hlavně jeho aktivita při napadání. Celkem totiž získal 10 míčů a hned devět na polovině soupeře.

Útočníci

Statistiky Pavla Šulce.
Statistiky Pavla Šulce.Profimedia / Livesport

Pavel Šulc (Plzeň) 8.7

V předkole o Konferenční ligu si připsal gól a asistenci. V Českých Budějovicích se mu na to podařilo navázat hattrickem, na který mu stačily pouze tři střelecké pokusy.

Martin Minčev (Sparta) 7.8

Celkově patřil mezi nejaktivnější zakončovatele kola. Víc než jeho čtyři střelecké pokusy zaznamenali pouze olomoucký Juliš s ostravským Kubalou.

Jak se vypočítávají známky hráčů?