Šílený týden, gól Spartě a oslava na kolotoči. Máme nejlepší trenéry v Česku, říká Schranz

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Šílený týden, gól Spartě a oslava na kolotoči. Máme nejlepší trenéry v Česku, říká Schranz

Ivan Schranz se rozpovídal o uplynulém derby pražských "S".
Ivan Schranz se rozpovídal o uplynulém derby pražských "S".Livesport
Dalším hostem rozhovoru Head to Head byl slovenský univerzál pražské Slavie Ivan Schranz (29). V interview pro Livesport Zprávy byla řeč o 305. derby, o důležitosti jeho gólů proti Spartě, o vyrovnaném boji o titul či o návratu do slovenské reprezentace.

Schranz ve Spartě krátce působil v sezoně 2014/2015, kdy na Letné hostoval z Trnavy. Proti svému bývalému týmu dal už ale během kariéry pět ligových gólů (za České Budějovice, Jablonec a Slavii), včetně toho v sobotním derby, kdy otevíral skóre utkání. V rozhovoru pro Livesport Zprávy mimo jiné řekl:

O gólech proti Spartě

"Už v Českých Budějovicích nebo Jablonci pro mě znamenaly hodně, ale teď ve Slavii to prožívám ještě jinak. Jde o velký klub a silného soupeře, takže dát jim gól v dresu Slavie je pro mě TOP."

Head to Head rozhovor s fotbalistou pražské Slavie Ivanem Schranzem.
Livesport

O nejlepším brankáři, proti kterému stál

"Těch gólmanů bylo hrozně moc, ale určitě potěším Jaroslava Drobného a řeknu právě jeho."

Kompletní videorozhovor najdete na YouTube kanálu Livesportu

O slavení gólů proti bývalým klubům

"Mám ke všem bývalým klubům a fanouškům respekt, ale někdy nejde ta euforie zadržet. Góly jsou od toho, aby přinášely radost a abychom je slavili, takže je podle mě potřeba dát emoce najevo."

O zdravotním stavu Slavie

"Byl to šílený týden. Na tréninku jsme vždy jen čekali na to, kdo přijde a kdo z toho vypadne. Věřím, že už se něco takového nebude opakovat a kluci se budou postupně vracet."

Ligová bilance Ivana Schranze proti pražské Spartě.
Ligová bilance Ivana Schranze proti pražské Spartě.Livesport / slavia.cz

O vyrovnaném boji o titul

"Z hlediska divácké atraktivity je samozřejmě super, že to je letos hlavně mezi Slavií a Spartou. I když jako hráč Slavie bych si teď spíš přál mít patnáctibodový náskok a mít titul v kapse."

O trenérském týmu Slavie

"Podle mě jde o nejlepší trenéry v Česku. Jsou skvěle sehraní, zároveň mají skvělý cit na hráče, ze kterých dokáží vytáhnout maximum. Proto jsou tak úspěšní."

O návratu do národního týmu

"Moc se na to teď nesoustředím, protože další sraz je až po konci ligy. Ale věřím, že pokud budu podávat dobré výkony a budu pravidelně hrát, tak pozvánka opět přijde."