Zlaté Moravce-Vráble představily čtvrtého trenéra sezony. Zachránit je má Uhrin mladší

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Zlaté Moravce-Vráble představily čtvrtého trenéra sezony. Zachránit je má Uhrin mladší

Dušan Uhrin mladší je čtvrtým trenérem ViOnu v letošní sezoně.
Dušan Uhrin mladší je čtvrtým trenérem ViOnu v letošní sezoně.fcvion.sk
Trenér Dušan Uhrin mladší (56) povede poslední tým slovenské fotbalové ligy Zlaté Moravce-Vráble. Český kouč se upsal mužstvu do konce sezony. Klub o tom informoval na svém webu.

Uhrin dříve trénoval Mladou Boleslav, Kluž, AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Plzeň, Dinamo Minsk, Slavii a naposledy působil v druholigové Příbrami.

Zlaté Moravce-Vráble jsou kolo před koncem základní části se čtyřmi body poslední, v 21 kolech sezony nezvítězili a pouze čtyřikrát remizovali. Stále však mají naději na záchranu, jelikož je čeká desetikolová nadstavbová skupina o udržení a na předposlední Michalovce, které taktéž v ligovém ročníku nezvítězily, ztrácejí jen tři body.

Poslední příčka ve slovenské lize znamená přímý sestup, předposlední pozice pak účast v baráži. Záchranářský souboj bude o to pikantnější, že Michalovce od minulého týdne vede jiný český trenér František Straka, jehož víkendová premiéra v Žilině skončila nerozhodně 1:1. Právě vzájemným sobotním soubojem na hřišti Michalovců zakončí oba celky základní část.