Zápas s Arménií začíná už ve tři odpoledne ve Fanparku. Soutěžit se bude i o zážitek s týmem

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Zápas s Arménií začíná už ve tři odpoledne ve Fanparku. Soutěžit se bude i o zážitek s týmem
Atmosféra mezi českými fanoušky je pověstná.
Atmosféra mezi českými fanoušky je pověstná. Profimedia
Fanoušci si z úterního přípravného duelu fotbalové reprezentace s Arménií nemusejí odnést jen vzpomínky spjaté se samotným zápasem. Na rozlehlé Letenské pláni se totiž pro ně chystá velkoryse pojatý Fanpark, v němž se mohou pobavit a také vyhrát prestižní ceny.

Zóna pro návštěvníky druhého vystoupení pod koučem Ivanem Haškem (a nejen je) se otevře už v 15 hodin odpoledne. Pro příchozí bude připraven obsáhlý program, jemuž vévodí nevšední fotbalové i sportovní atrakce. Budou si moci například nechat změřit rychlost své střely, v kleci si zahrát jeden proti jednomu, zaházet si megašipky…

Vedle mnoha dalších aktivit pro příznivce všech věkových kategorií bude připraveno i speciální občerstvení jako například gyros či žebírka, perly tradiční arménské kuchyně. Ve Fanparku se mohou bavit až do 19:15, samotný zápas začne o tři čtvrtě hodiny později.

Dvě hodiny před výkopem budou mít fanoušci exkluzivní možnost zajistit si zážitek s národním týmem na letošním evropském šampionátu. Soutěžit se bude o jeho merchandising, přijdou také čeští eReprezentanti ve hře FC24.

Prodej vstupenek na utkání probíhá v síti Ticketportal ve třech cenových kategoriích od 350 do 690 korun. Děti do 150 centimetrů mají poloviční slevu.

Ve své premiéře pod koučem Ivanem Haškem zvítězili v pátek Souček a spol. na půdě silného Norska 2:1.

Chcete být u prvního domácího zápasu reprezentace pod Ivanem Haškem? Vstupenky na Česko – Arménie jsou stále v prodeji.

Vše o zápase Česko – Arménie