AC Milán shání náhradu za stárnoucího Girouda, nového útočníka si vyhlédl v Newcastlu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
AC Milán shání náhradu za stárnoucího Girouda, nového útočníka si vyhlédl v Newcastlu
Změní spoluhráč Martina Dúbravky Callum Wilson své působiště?
Změní spoluhráč Martina Dúbravky Callum Wilson své působiště?Profimedia
Leden, přestupové období a Newcastle. Zatím velmi časté slovní spojení. Tentokrát jde v případě Strak a transferu o útočníka Calluma Wilsona (31), kterého chce podle zpráv z Anglie získat AC Milán.

Rossoneri údajně hledají nového útočníka, který by měl být dlouhodobou náhradou za zkušeného kanonýra Oliviera Girouda. V současné době mají k dispozici Luku Joviče, kterému by však angažmá v Miláně mohlo skončit už 30. června 2024. AC tak neustále sonduje trh a hledá novou "devítku".

V posledních týdnech je středem pozornosti také Newcastle – o jeho kapitána Kierrana Trippiera se zajímá Bayern Mnichov, zatímco Miguela Almiróna touží získat saúdskoarabský Al Shabab. Generální ředitel klubu Darren Eales nedávno řekl novinářům, že "každý hráč má svou cenu".

S informací ohledně Wilsona přispěchal Craig Hope z deníku Daily Mail, který uvádí, že útočník je myšlence ohledně přestupu do Serie A nakloněný. Anglický reprezentant má na severu Anglie platnou smlouvu ještě 18 měsíců a řadí se mezi klíčové muže výběru trenéra Eddieho Howea.

V úvodních devíti vystoupeních aktuálního ročníku Premier League vstřelil sedm gólů, poté jeho sezonu dvakrát přerušilo zranění podkolenní šlachy a lýtka. V posledních třech zápasech se neobjevil na zápasové soupisce.

Další fotbalové přestupy a spekulace