Čtvrté místo nevidím jako výhru. Mnohem důležitější je vývoj týmu, říká Postecoglou

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Čtvrté místo nevidím jako výhru. Mnohem důležitější je vývoj týmu, říká Postecoglou

Postecoglou uvedl, že nebude zklamaný, pokud by jeho tým nedosáhl na čtvrté místo.
Postecoglou uvedl, že nebude zklamaný, pokud by jeho tým nedosáhl na čtvrté místo. Reuters
Manažer Tottenhamu Ange Postecoglou (58) po sobotní porážce 0:3 s Fulhamem prohlásil, že ho více zajímá budování konkurenceschopného týmu než umístění v první čtyřce Premier League. "Nechci skončit čtvrtý, pokud jsme jako tým nevyrostli a nevyvinuli se," prohlásil populární kouč na tiskové konferenci.

Tottenham by se v případě vítězství posunul před Aston Villu na čtvrté místo v tabulce, ale porážka zajistila pouze to, že svěřenci trenéra Postecogloua zůstali na pátém místě s 53 body.

Na otázku, zda Spurs ještě mohou skončit na čtvrtém místě a zajistit si tak poslední postupové místo do Ligy mistrů, Australan novinářům odpověděl: "Nevidím čtvrté místo jako výhru. Nechci skončit čtvrtý, pokud jsme jako tým nevyrostli a nevyvíjeli se."

Statistiky zápasu.
Statistiky zápasu.Livesport

"Čtvrté místo by bylo skvělé, kdybych měl pocit, že jako tým rosteme a vytváříme něco, co nám přinese úspěch v příštím roce. Ale čtvrté místo není naším cílem," řekl jasně Postecoglou. "Pokud budeme příští rok konkurenceschopní, pak nebudu zklamaný, když letos skončíme na pátém místě," dodal.

Přehled zápasu Fulham – Tottenham 3:0