Livesport jedenáctka 28. kola Premier League: Duo ze Sheffieldu i nezastavitelný Son Heung-Min

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Livesport jedenáctka 28. kola Premier League: Duo ze Sheffieldu i nezastavitelný Son Heung-Min

Son zazářil proti Aston Ville.
Son zazářil proti Aston Ville.Livesport / AFP
V ideální sestavě 28. kola Premier League, která vzniká na základě zápasových známek udělovaných Livesportem, najdeme hned čtyři hráče ze zápasu Bournemouth – Sheffield, jenž skončil remízou 2:2. Nejvyšší hodnocení (9.3) si o uplynulém víkendu vysloužil jihokorejský reprezentant ve službách Tottenhamu Son Heung-Min (31), který se výrazně podepsal pod vítězství Spurs na hřišti Aston Villy v poměru 4:0.
Tým 28. kola Premier League.
Tým 28. kola Premier League.Livesport

Brankář

Ivo Grbič (Sheffield United) - 8,6 

Brankář Sheffieldu United si v zápase proti Bournemouthu připsal hned devět zákroků a hlavně díky němu si poslední tým tabulky z venkovního utkání přivezl bod za remízu 2:2.

Grbičovy statistiky.
Grbičovy statistiky.Opta by Stats Perform

Obránci

Ben White (Arsenal) - 8,3

Arsenal, který o víkendu porazil Brentford 2:1, se dostal na první místo Premier League a výrazný podíl na tom měl právě White. Pravý obránce Gunners si připsal dvě asistence, když nahrál na góly Declana Rice a Kaie Havertze.

Tak se v zápase pohyboval White.
Tak se v zápase pohyboval White.Opta by Stats Perform

Jack Robinson (Sheffield United) - 8,3

Robinson vstřelil svůj vůbec první gól v Premier League, čímž zároveň přispěl k remíze svého týmu v Bournemouthu. Skvěle si vedl ale také v defenzivě, když si připsal osm úspěšných obranných zásahů, šestkrát vystihl přihrávku soupeře a zaznamenal také dvě zblokované střely.

Rayan Ait-Nouri (Wolves) - 8,2

Alžírský obránce Ait-Nouri se jedním gólem podílel na výhře Wolves 2:1 nad Fulhamem na Molineux. Kromě vstřelené branky vytvořil Ait-Nouri jednu velkou šanci a vyhrál šest osobních soubojů.

Statistiky hráče.
Statistiky hráče.Opta by Stats Perform

Záložníci

Bruno Fernandes (Manchester United) - 8,8

Portugalský reprezentant předvedl proti Evertonu výkon hodný kapitána. Již ve 12. minutě se ujal exekuce pokutového kopu a neomylně ho proměnil, čímž poslal svůj tým do vedení, které už United nepustili. Fernandes během zápasu pětkrát ohrozil soupeřovu bránu a dalších pět šancí vytvořil pro své spoluhráče.

Ryan Christie (Bournemouth) - 8,9

Skotský záložník odehrál proti Sheffieldu United solidní zápas, přičemž jeho nejsvětlejší okamžik přišel v 74. minutě, když se ujal rozehrávky rohového kopu, po němž padl kontaktní gól na 1:2 z hlavy Danga Ouattary. Pro své spoluhráče navíc vytvořil pět šancí.

Declan Rice (Arsenal) - 8,1

Anglický reprezentant pokračuje ve svém produktivním tažení. Rice v Premier League skóroval již potřetí v posledních pěti zápasech a výrazně tím Arsenalu pomohl k důležité výhře nad Brentfordem. Bývalý hráč West Hamu v 19. minutě přesnou hlavičkou otevřel skóre a připsal si také osm vítězných soubojů.

Lucas Paquetá (West Ham) - 8,5

Šestadvacetiletý Brazilec předvedl svůj nejlepší výkon od návratu po zranění a pomohl West Hamu k domácí remíze 2:2 s Burnley. Paquetá se prosadil krátce po poločasové přestávce, čímž snížil na 1:2 a podařilo se mu nastartovat svůj tým ke zlepšenému výkonu. V utkání vytvořil jednu šanci, vyhrál 13 soubojů a čtyřikrát vystřelil.

Statistiky hráče.
Statistiky hráče.Opta by Stats Perform

Cole Palmer (Chelsea) - 8,5

Palmer v dresu Chelsea nadále září. V pondělí pomohl svým gólem a asistencí Blues k výhře 3:2 nad Newcastlem. Pro jednadvacetiletého hráče to byla již 19. gólová trefa v Premier League. V zápase si také vytvořil tři šance a třikrát ohrozil gólmana soupeře.

Útočníci

Son Heung-Min (Tottenham) - 9,3

Jihokorejský reprezentant zaznamenal nejvyšší hodnocení týdne poté, co se podílel na třech ze čtyř branek Tottenhamu při venkovní výhře 4:0 nad Aston Villou. Kapitán Spurs asistoval u tref Brennana Johnsona a Timo Wernera. V nastaveném čase druhé půle se navíc sám gólově prosadil.

Statistiky hráče.
Statistiky hráče.Opta by Stats Perform

Dango Ouattara (Bournemouth) - 8,5

Ouattarovi k nominaci do nejlepší jedenáctky týdne stačilo odehrát pouze 45 minut. Reprezentant Burkiny Faso naskočil do duelu se Sheffieldem na startu druhé půle a byl velkým oživením pro ofenzivní činnost Bournemouthu. V 74. minutě nejprve přesnou hlavičkou snížil na 1:2, aby v nastaveném čase našel Unese Unala, jenž vsítil vyrovnávací gól zápasu.