Manchester City ztratil brankářskou jedničku. Ederson může chybět až měsíc

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Manchester City ztratil brankářskou jedničku. Ederson může chybět až měsíc

Edersona čeká nucená pauza.
Edersona čeká nucená pauza.Profimedia
Manchester City ve šlágru 28. kola Premier League pouze remizoval 1:1 s Liverpoolem a propadl se na průběžné třetí místo, kromě toho ztratil Edersona. Brankářská jednička Citizens má s poraněným stehenním svalem absentovat tři až čtyři týdny.

Hosté z Manchesteru sice v nedělním podvečeru na Anfieldu otevřeli skóre, po většinu utkání však měl navrch Liverpool, kterému ale převaha stačila pouze na výsledek 1:1.

Přehled utkání Liverpool – Manchester City 1:1

Závěrečná půlhodina se přitom odehrávala bez Edersona, jenž musel vystřídat po souboji s Darwinem Núňezem, v němž byl pozdě a vyjma vlastních zdravotních potíží způsobil penaltu, ze které Reds srovnali. Šlágr za Man City dochytal Stefan Ortega, jenž přidá další starty, protože Brazilec bude s pochroumaným stehenním svalem chybět tři až čtyři týdny.

Ederson kromě ligových zápasů a čtvrtfinále FA Cupu s Newcastlem pravděpodobně nestihne ani úvodní čtvrtfinále Ligy mistrů. Kromě jiného také vypadne z nominace brazilské reprezentace, kterou na konci března čekají přátelské zápasy se Španělskem a Anglií.