Manchester United kosí zranění. Martínez má kvůli zlomenině nártní kosti po sezoně

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Manchester United kosí zranění. Martínez má kvůli zlomenině nártní kosti po sezoně
Pro obránce Manchesteru United Martíneze kvůli zlomenině skončila sezona.
Pro obránce Manchesteru United Martíneze kvůli zlomenině skončila sezona.Profimedia
Obránce Lisandro Martínez (25) už v této sezoně fotbalistům Manchesteru United nepomůže. Argentinský mistr světa utrpěl ve čtvrtečním utkání Evropské ligy proti Seville (2:2) zlomeninu nártní kosti. Anglický klub informoval o jeho zranění na svém webu.

Manchesteru se v zápase se Sevillou zranil i další stoper Raphaël Varane, který musel vystřídat o poločasové pauze. Francouzský světový šampion z roku 2018 bude mimo hru několik týdnů, detaily o jeho zranění klub nezveřejnil.

Martínez opustil hřiště krátce před koncem úvodního čtvrtfinále Evropské ligy. United v tu dobu už nemohli střídat a v závěru v oslabení přišli o dvoubrankové vedení.

V rozhodující fázi sezony komplikuje United situaci početná marodka. Zraněný je klíčový útočník Marcus Rashford, proti Seville byli mimo hru i záložník Scott McTominay a levý obránce Luke Shaw. Za týden navíc bude kvůli karetnímu trestu chybět v Seville kapitán Bruno Fernandes.

V Premier League Manchester bojuje o účast v příštím ročníku Ligy mistrů a příští neděli čeká tým semifinále Anglického poháru proti Brightonu.

Zápasový program Manchesteru United.
Zápasový program Manchesteru United.Livesport