Manchester United opět řeší trable se složením defenzivy, měsíc budou chybět Martínez a Lindelöf

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Manchester United opět řeší trable se složením defenzivy, měsíc budou chybět Martínez a Lindelöf
Manchesteru United se musí obejít bez Martíneze a Lindelöfa.
Manchesteru United se musí obejít bez Martíneze a Lindelöfa.X @ManUtd
Lisandro Martínez (26) a Victor Lindelöf (29) minimálně čtyři týdny nebudou k dispozici Manchesteru United. Prvně jmenovaný si krátce po návratu do sestavy v tréninku poranil lýtkový sval, zatímco jeho švédský spoluhráč si pro změnu proti Brentfordu pochroumal stehno.

Manchester United ve víkendovém utkání na hřišti Brentfordu neudržel vedení a zapsal pouze bod za remízu 1:1, navíc dohrával bez Victora Lindelöfa, jenž si po hodině hry poranil podkolenní šlachu. Na trávníku ho nahradil Martínez, kterého posléze na tréninku zradilo lýtko.

Argentinský obránce přitom nastoupil poprvé od začátku února, kdy ho vyřadilo koleno. Kromě toho Martínez chyběl více než tři měsíce před koncem roku se zlomenou zánártní kůstkou, takže má před sebou již třetí delší absenci v sezoně, ve které nastoupil pouze do devíti ligových zápasů. Na přelomu roku chyběl měsíc kvůli tříslům i Lindelöf a nyní je možné, že oba v ročníku již dohráli.

Manažer Erik Ten Hag má opakované problémy se složením defenzivy, která se musí ve zbytku sezony obejít bez dlouhodobě zraněných Lukea Shawa a Tyrella Malacii. Menší zranění utrpěl také Johnny Evans a ve zmíněném utkání s Brentordem předčasně střídal i Raphaël Varane.

Zápasový program Manchesteru United.
Zápasový program Manchesteru United.Livesport