Mladí hráči bojují s tím, aby se vypořádali s tlakem hrát za Chelsea, řekl Pochettino a ocenil Palmera

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Mladí hráči bojují s tím, aby se vypořádali s tlakem hrát za Chelsea, řekl Pochettino a ocenil Palmera

Palmer je v této sezóně nejlepším hráčem Chelsea.
Palmer je v této sezóně nejlepším hráčem Chelsea. Reuters
Manažer Chelsea Mauricio Pochettino (52) před nedělním utkáním FA Cupu s Leicesterem City prohlásil, že Cole Palmer (21) vyniká mezi svými spoluhráči schopností vyrovnat se s tlakem, který s sebou přináší hraní za londýnský klub. "Všichni hráči nemají stejný proces, aby se v klubu usadili nebo měli potřebnou výkonnost," uvedl zkušený kouč.

Chelsea loni za příchod 13 nových hráčů utratila více než 400 milionů liber, včetně Palmera, jenž dorazil z Manchesteru City. Navzdory těmto výdajům se londýnský klub i v této sezoně potýká s nevyrovnaností výkonů, což nelibě nesou fanoušci, kteří se začínají obracet proti manažerovi i americkým majitelům klubu.

Palmer je jedním z mála hráčů, jenž přinesl několik světlých bodů v chmurné sezoně Chelsea, anglický reprezentant vstřelil 13 gólů a k tomu přidal 11 asistencí ve všech soutěžích.

Statistiky Palmera v Chelsea.
Statistiky Palmera v Chelsea.Livesport

"Ve chvíli, kdy se mě ptáte na Palmera, tak nemají všichni hráči stejný proces, aby se v klubu usadili nebo měli potřebnou výkonnost," řekl Pochettino novinářům. "Jsme v procesu. Především mladí hráči trochu bojují s tím, aby se vypořádali s tlakem hrát za Chelsea," dodal argentinský kouč.

Chelsea je v lize až jedenáctá se ziskem 39 bodů, tři body za osmým Brightonem, ale má zápas k dobru. V neděli hraje ve čtvrtfinále FA Cupu s Leicesterem.

Chelsea se letos nedaří.
Chelsea se letos nedaří.Livesport