Stellini neustál debakl proti Newcastlu a na lavičce Spurs končí, tým převzal Mason

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Stellini neustál debakl proti Newcastlu a na lavičce Spurs končí, tým převzal Mason
Cristian Stellini (vpravo) byl nahrazen Ryanem Masonem (vlevo).
Cristian Stellini (vpravo) byl nahrazen Ryanem Masonem (vlevo).Profimedia
Vedení Tottenhamu se po nedělní porážce 1:6 proti Newcastlu United rozhodlo propustit Cristiana Stelliniho (48), který tak na lavičce Spurs vydržel pouze čtyři zápasy. Do funkce hlavního trenéra byl s okamžitou platností dosazen Ryan Mason (31). Klub si po potupném debaklu zkomplikoval vyhlídky na umístění v první čtyřce Premier League, které by znamenalo postup do Ligy mistrů.

"Výkon proti Newcastlu byl nepřijatelný. Bylo zničující se na něj dívat. Můžeme hledat různé důvody toho, co se stalo, ale já, představenstvo, trenéři a hráči musíme převzít odpovědnost," zdůraznil v prohlášení předseda Tottenhamu Daniel Levy.

Utkání Newcastle – Tottenham 6:1

Mužstva se tedy ujme jako hlavní trenér dosavadní asistent Mason. Jednatřicetiletý kouč by měl zůstat ve funkci do konce sezony, vedení londýnského klubu bude dál pokračovat v hledání stálého nástupce Antonia Conteho.

Poslední zápasy Tottenhamu.
Poslední zápasy Tottenhamu.Livesport

Italský kouč skončil na lavičce Tottenhamu v březnu. Stellini tým převzal na čtvrtém místě tabulky, nyní ale figuruje na páté příčce. Za Newcastlem a Manchesterem United zaostává o šest bodů, navíc má odehrálo víc zápasů.