Saúdská liga v TV: Kde sledovat Ronalda, Neymara či Benzemu?

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Kde sledovat Ronalda, Neymara a spol.? Saúdskou ligu už naladíte i v Česku
Ronaldo je hlavní hvězdou saúdské ligy
Ronaldo je hlavní hvězdou saúdské ligyProfimedia
Z evropských soutěží zmizeli, místním fotbalovým fanouškům ale neuniknou. Cristiano Ronaldo (38), Neymar (31), Karim Benzema (35) a další hvězdy, které si mají podmanit bohatou Saudi Pro League, budou dál i na očích českých diváků. Práva na saúdskou nejvyšší soutěž si pořídily televizní kanály Sport 1 a 2.

Nový ročník Saudi Pro League odstartoval minulý pátek, kvůli ohromnému přílivu hvězd evropského fotbalu v čele s Cristianem Ronaldem, Karimem Benzemou a nově i Neymarem jej vysílá i mnoho evropských stanic. Od druhého kola, které se odehraje tento týden, se mezi ně přidávají i české soukromé kanály Sport 1 a 2.

V každém kole by měly vysílat tři zápasy. Není divu, že tím prvním je páteční utkání Al Nassru s Al Tawoonem, ve kterém se představí hvězdný Ronaldo či bývalý tahoun Liverpoolu Sadio Mané. V sobotu přijde na řadu Al Ittihad proti Al Taee, kde by měl za domácí řádit Karim Benzema podporovaný záložníkem N'Golem Kantém.

Do Saúdské Arábie se přestěhoval i Neymar.
Do Saúdské Arábie se přestěhoval i Neymar.Reuters

"Saudi Pro League není jen o Ronaldovi. Je to soutěž, která je už nyní sportovně velmi zajímavá a díky téměř neomezeným finančním možnostem je její ambice zamířit v horizontu několika let mezi světovou fotbalovou elitu naprosto reálná," zmínil v tiskové zprávě šéfkomentátor Sport 1 a 2 Ondřej Voršilka.

Oba programy jsou dostupné u většiny operátorů, chybí však v nabídce O2 TV.

Program Saudi Pro League