Frýdek-Místek vyhrál v Přerově a udělal velký krok k záchraně v Chance lize

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Frýdek-Místek vyhrál v Přerově a udělal velký krok k záchraně v Chance lize
Frýdek-Místek si s Přerovem poradil 3:2.
Frýdek-Místek si s Přerovem poradil 3:2.Profimedia
Hokejisté Frýdku-Místku zvítězili v dohrávce 44. kola první ligy v Přerově 3:2 a udělali velký krok k záchraně. Posunuli se ze třináctého na jedenácté místo a poslednímu Znojmu unikli čtyři kola před koncem základní části na sedm bodů. Na desátý Kolín, který drží poslední postupovou pozici do předkola play off, ztrácejí jen dva body. Páté Litoměřice vyhrály v dohrávce 48. kola v Sokolově 5:3.

Přerov – Frýdek-Místek 2:3

Frýdek-Místek zabral po dvou porážkách a připsal si pátou výhru z posledních sedmi utkání. V čase 3:25 sice dostal Přerov do vedení Darek Hejcman, ale hosté mezi 26. a 33. minutou otočili stav na 3:1 díky brankám Jana Výtiska, Michala Hoťka a Poláka Kamila Walegy, který využil přesilovou hru. Osm minut před koncem zkorigoval výsledek v oslabení Daniel Indrák. Sedmý Přerov prohrál třetí z uplynulých pěti duelů.

Sokolov – Litoměřice 3:5

Litoměřice po sérii tří porážek uspěly podruhé za sebou, upevnily si páté místo a v boji o přímý postup do čtvrtfinále mají před Přerovem náskok pěti bodů. Devátý Sokolov potřetí v řadě nebodoval a prohrál šestý z uplynulých sedmi duelů. Dvěma góly pomohl k výhře Litoměřic Michal Vitouch, za poražené dvakrát skóroval Vojtěch Tomeček.

Tabulka Chance ligy.
Tabulka Chance ligy.Livesport