Olomouc zaskočila Třinec, Boleslav pod Kalousem opět bodovala, Sparta vypnula Motor

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Olomouc zaskočila Třinec, Boleslav pod Kalousem opět bodovala, Sparta vypnula Motor

Aktualizováno
Hokejisté Olomouce slaví výhru nad Třincem.
Hokejisté Olomouce slaví výhru nad Třincem.Profimedia
Na třech stadionech se v úterý hrála hokejová Tipsport extraliga. Mistr z Třince dal na vlastním ledě jedinou branku a prohrál s Olomoucí 1:3. O čisté konto přišel gólman Jan Lukáš (29) pouhých šest vteřin před koncem zápasu. Mladá Boleslav porazila Vítkovice 3:2 po samostatných nájezdech. Domácí i potřetí pod novým koučem Jiřím Kalousem (58) bodovali. Vysokou výhru oslavila Sparta.

Třinec – Olomouc 1:3

Třinečtí nebodovali proti Hanákům ani ve třetím utkání sezony. Úvodní gól vstřelil v desáté minutě Alex Rašner a v závěru první třetiny zvýšil Jakub Navrátil, který skóroval proti Ocelářům počtvrté v ročníku. V poslední minutě zpečetil výhru Lukáš Nahodil při power play domácích. O čisté konto připravil Jana Lukáše až šest sekund před koncem Daniel Kurovský. Obhájce titulu prohrál teprve druhé utkání z posledních jedenácti.

Mladá Boleslav – Vítkovice 3:2sn

Mladá Boleslav se po výhře posunula na 9. místo před Kometu Brno. Bruslařský klub i ve třetím zápase pod novým trenérem Jiřím Kalousem bodoval a z toho podruhé vyhrál. V rozstřelu rozhodl v osmé sérii Róbert Lantoši. Druzí Ostravané podruhé z posledních tří zápasů prohráli a na vedoucí Pardubice ztrácí bod.

Sparta – České Budějovice 5:0

Sparta vyhrála i třetí vzájemný souboj s Motorem v sezoně. Pražané rozhodli o zisku tří bodů ve druhé třetině, ve které v rozmezí jedenácti minut čtyřikrát skórovali. Druhé čisté konto v sezoně udržel Josef Kořenář. Gól a dvě asistence si připsal Ostap Safin, jenž tak odehrál bodově nejvydařenější utkání v extraligové kariéře.

Aktuální tabulka Tipsport extraligy.
Aktuální tabulka Tipsport extraligy.Livesport