Potkají se Messi s Ronaldem? Není to pravda, popřel Inter Miami účast na turnaji v Rijádu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Potkají se Messi s Ronaldem? Není to pravda, popřel Inter Miami účast na turnaji v Rijádu
Lionel Messi se pravděpodobně nepředstaví proti Cristianu Ronaldovi.
Lionel Messi se pravděpodobně nepředstaví proti Cristianu Ronaldovi.AFP
Inter Miami, kde působí hvězdný útočník Lionel Messi, v prohlášení popřel, že by se v únoru chystal zúčastnit přípravného fotbalového turnaje v Saúdské Arábii. Účast amerického celku avizovali pořadatelé akce s tím, že v Rijádu půjde nejspíš o poslední duel Messiho (36) s jeho dlouholetým rivalem Cristianem Ronaldem (38) z Al Nassru.

"Objevilo se oznámení, že Inter Miami se má účastnit Riyadh Season Cupu. Není to pravda. Oznámení také obsahovalo prohlášení majitele klubu Jorgeho Masa, který se ale k přípravě zatím veřejně ani v soukromí nevyjádřil," uvedl Inter.

"Od prvního dne se snažíme být světovou značkou. A tomu také odpovídají naše plány s přípravou na novou sezonu. Rádi ukážeme své hráče na mezinárodním turné, o kterém ale budeme informovat až v následujících týdnech," dodal klub.

Podle pořadatelů měl být třetím účastníkem turnaje v Rijádu Al Hilal, jehož hráčem je další superstar Neymar. Jeho start je ale po nedávné operaci přetrženého předního zkříženého vazu v koleně vyloučen.

Messi letos obdržel poosmé Zlatý míč, Ronaldo ocenění získal pětkrát. Jako soupeři se dosud potkali ve 36 zápasech, poprvé v roce 2008. Messi slavil vítězství v 16 případech, Ronaldo v jedenácti.