Real je dál stoprocentní. Mallorku přejel 4:1 a kraluje tabulce La Ligy

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Real je dál stoprocentní. Mallorku přejel 4:1 a kraluje tabulce La Ligy

Aktualizováno
Vinicius Junior pomohl k triumfu Realu Madrid nad Mallorcou gólem.
Vinicius Junior pomohl k triumfu Realu Madrid nad Mallorcou gólem.AFP
Pět zápasů, pět vítězství. Real Madrid je v La Lize stoprocentní i po nedělním domácím utkání s Mallorkou, s níž si poradil bez problémů 4:1. Hosté se sice nečekaně ujali vedení, ale úřadující španělský mistr i bez zraněného kanonýra Karima Benzemy (34) ve druhé části skóre otočil. Stejným výsledkem vyhrálo i Bilbao, které věze tři body z Elche.

Na Santiago Bernabeu se jako první prosadil hostující kosovský útočník Vedat Muriqi, jenž si připsal třetí gól v sezoně. V nastavení první části však vyrovnal po nádherné akci Federico Valverde a tři body Bílému baletu vystřelil v 73. minutě Vinícius Júnior. Výhru ještě zvýraznili Rodrygo a Antonio Rüdiger a Real vede La Ligu o dva body před Barcelonou.

Statistiky utkání Real Madrid – Mallorca

Athletic kraloval v Elche 4:1, když všechny góly dal už v první půli. Nejdřív do vlastní bramky zamířil Nicolas Mercau, pak se prosadili Oihan Sancet, Nico Williams a Alex Berenguer. Baskický klub se s 10 body a skóre 9:2 dostal na čtvrté místo, Elche v sezoně zatím nevyhrálo a s jedním bodem je předposlední.

Statistiky utkání Elche – Athletic Bilbao

Tabulka La Ligy