Sešívaná dominance pokračuje. Slavia v Edenu rozmetala bezmocné Teplice 6:0

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Sešívaná dominance pokračuje. Slavia v Edenu rozmetala bezmocné Teplice 6:0

Sešívaná nedala Teplicím šanci.
Sešívaná nedala Teplicím šanci.Profimedia
Slavia vyhrála třetí ligový duel v řadě, doma zničila bezmocné Teplice 6:0 a navázali na minulé dvě suverénní výhry v Brně (4:0) a proti Pardubicím (7:0). V Edenu to ve středu večer byla jednoznačná záležitost, vždyť jen na střely na bránu vyhráli domácí 10:0. Sešívaní se rozehráli do nebývalé fazony, z posledních tří ligových duelů mají fantastické skóre 17:0.

Sešívaní byli od samého úvodu zápasu lepším týmem a v 11. minutě byli blízko k otevření skóre. Po pěkné individuální akci se ke střele odhodlal Matěj Jurásek, ale míč napálil pouze do pravé tyče. První branka tak byla ve Fortuna Areně k vidění až o 10 minut později, když se po centru Petra Ševčíka z rohu prosadil hlavou nikým neobsazený Ondřej Lingr.

S bráněním rohových kopů měli tepličtí fotbalisté evidentně problém, jelikož se hned z následujícího prosadil také Jurásek. Gól byl ale nakonec připsán Stanislavu Teclovi, který se tak s šesti brankami posunul do čela tabulky střelců. Slávisté byli i nadále při chuti a v šancích se znovu ocitli oba dosavadní střelci. Jak střelu Lingra, tak i nájezd Juráska ale fantasticky zneškodnil Filip Mucha.

Statistiky zápasu Slavia – Teplice

Brzy po návratu na trávník se domácí dostali do bezpečného tříbrankového vedení. Přízemní centr Tomáše Holeše propadl až na zadní tyč, kam si výborně naběhl nikým nebráněný Stanislav Tecl a s uklizením míče do sítě už neměl žádný problém.

Slávisté svého soupeře přehrávali rozdílem třídy a po hlavičce Tarase Kačaraby a fantastické akci Mosese Usora už vedli 5:0. Poté se hra trochu uklidnila a za rozhodnutého stavu už se ani jeden z týmů nikam nehnal. Dominanci sešívaných však ještě stihl po rychlé výměně míče s Danielem Filou podtrhnout Lukáš Provod.

Livesport hráč utkání: Matěj Jurásek (Slavia Praha)