Son nasázel hattrick a ukončil střelecké trápení. Všechna frustrace je pryč, říká

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Son nasázel hattrick a ukončil střelecké trápení. Všechna frustrace je pryč, říká

Son konečně protrhl střelecké trápení, které ho na začátku sezony provázelo.
Son konečně protrhl střelecké trápení, které ho na začátku sezony provázelo.Reuters
Útočník Tottenhamu Son Heung-min (30), který v sobotním duelu 8. kola Premier League proti Leicesteru nastřílel hattrick, konečně ukončil čekání na první branku v sezoně. Po vydařeném zápase, který jeho tým vyhrál 6:2, prohlásil, že jeho frustrace a negativní pocity způsobené nedostatkem gólů se rázem rozptýlily.

Son, který se v minulé sezoně podělil o pozici nejlepšího kanonýra ligy s liverpoolským Mohamedem Salahem, začal utkání s Leicesterem na lavičce. Důvod? Osm utkání, ve kterých vyšel střelecky naprázdno.

Jihokorejec zareagoval na vyřazení ze sestavy nejlepším možným způsobem. Poté, co v 59. minutě nastoupil na hřiště místo Richarlisona, skóroval třikrát během 14 minut.

Statistiky utkání Tottenham - Leicester

"Byl to úžasný pocit," řekl Son po výhře BBC. "Nemohl jsem tomu uvěřit. Všechna frustrace, zklamání a negativní pocity prostě zmizely. Nehýbal jsem se, jen jsem stál. Byl jsem vážně šťastný," řekl nadšený Son

"Fotbal je někdy šílený. Občas míč nechtěl jít do brány a dnes se to povedlo hned třikrát. To všechno mění. V tomto náročném období jsem se toho hodně naučil. Musím na sobě pokaždé tvrdě pracovat, abych dostal šanci," prohlásil po zápase.

Tottenham se díky tomuto vítězství dotáhl na Manchester City. Na první místo Premier League se však může vrátit Arsenal, nejdříve ale musí v neděli vyhrát na hřišti Brentfordu.

Tabulka Premier League