Sparta prohrála a navíc přišla o Přibyla, bude jí chybět nejspíš dlouhodobě

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Sparta prohrála a navíc přišla o Přibyla, bude jí chybět nejspíš dlouhodobě
Daniel Přibyl si za Spartu zahrál loni koncem listopadu po více než pěti letech, teď bude kvůli zdraví chybět znovu.
Daniel Přibyl si za Spartu zahrál loni koncem listopadu po více než pěti letech, teď bude kvůli zdraví chybět znovu.ČTK
Pouze necelé čtyři minuty odehrál v pátečním utkání 13. kola extraligy mezi Spartou a Brnem (2:3) domácí útočník Daniel Přibyl (29), než odstoupil kvůli zranění. Asistent trenéra Pražanů Patrik Martinec na pozápasové tiskové konferenci nespecifikoval, s jakým zdravotním problémem se Přibyl potýká, přiznal však, že patrně půjde o dlouhodobou absenci.

"Zkraje zápasu nám ze sestavy vypadl Daniel Přibyl, který se bohužel vážně zranil. Jde o zranění v horní polovině těla. A bude to bohužel asi na delší dobu," řekl Martinec novinářům.

Pro vyhlášeného smolaře Přibyla jde o další výraznou překážku během jeho boje o návrat na výsluní. Vleklé zdravotní potíže s kolenem, s nímž podstoupil hned několik operací, mu překazily šanci bojovat o NHL, čtyři sezony dokonce vůbec nehrál a dres Sparty navlékl v ostrém zápase znovu až loni koncem listopadu po více než pěti letech.

V probíhajícím ročníku byl zpočátku dokonce nejproduktivnějším hráčem Pražanů. Aktuálně se jeho bilance zastavila na 12 startech a šesti bodech za dvě branky a čtyři nahrávky.