Vary mají třetí výhru v řadě. Liberec poprvé nebodoval, Sparta nestačila na Kometu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Vary mají třetí výhru v řadě. Liberec poprvé nebodoval, Sparta nestačila na Kometu
Aktualizováno
Karlovarští hokejisté slaví gól v zápase s Kladnem.
Karlovarští hokejisté slaví gól v zápase s Kladnem.Profimedia
Karlovarská Energie zaznamenala ve 13. extraligovém kole třetí vítězství v řadě, když na domácím ledě odolala vzedmutí Kladna ve třetí třetině a triumfovala 4:3. Třinec dokázal podesáté v řadě porazit Mladou Boleslav, v prodloužení rozhodl Martin Růžička (36). Vítkovice otočily zápas s Libercem, který poprvé v sezoně nebodoval. Ve východočeském derby uspěly Pardubice a udržely první místo, Sparta v zaplněné O2 areně nestačila na Kometu.

Karlovy Vary v polovině zápasu proti Kladnu zvyšovaly už na 4:1, když se trefil Ondřej Beránek. Před ním se poprvé v extralize prosadil Daniel Kružík. Rytíři v závěrečném dějství mocně dotahovali, ale na branky Tomáše Plekance a Ondřeje Blahy už nikdo z jejich spoluhráčů nenavázal. Energie se díky pátému vítězství v posledních šesti zápasech posunula v neúplné tabulce na osmou příčku.

Statistiky utkání Karlovy Vary – Kladno

Třinec uspěl na ledě Mladé Boleslavi 3:2 v prodloužení a porazili Středočechy podesáté v řadě. Utkání rozhodl v čase 61:56 svým druhým gólem Martin Růžička, přičemž první brankou dosáhl jako první hráč v historii klubu mety 600 bodů. Oceláři stejně jako domácí vstřelili všechny branky v přesilových hrách.

Statistiky utkání Mladá Boleslav – Třinec

Vítkovice porazily Liberec jasně 6:3. Bílí Tygři v Ostravě sice vstřelili vedoucí gól, ale domácí zápas během pěti minut na rozhraní první a druhé třetiny obrátili čtyřmi góly. Dvakrát skóroval Robert Bukarts. Liberec v závěrečném utkání první čtvrtiny dlouhodobé části vůbec poprvé v sezoně nebodoval. Vítkovice jej v řádném čase dokázaly zdolat po dvou letech.

Statistiky utkání Vítkovice – Liberec

Pardubice předčily Hradec Králové 5:2 a po prvním východočeském derby této sezony uhájily vedoucí pozici v extraligové tabulce. Díky třetí výhře za sebou vedou stále o bod před Vítkovicemi. Dva góly Dynama vstřelil útočník Robert Kousal, který přidal i jednu asistenci.

Statistiky utkání Pardubice – Hradec Králové

Sparťané prohráli s Brnem 2:3 a po porážkách v Třinci a Hradci Králové tak vyšli potřetí za sebou naprázdno. Naopak Kometa uspěla počtvrté v řadě a za tu dobu ztratila jediný bod. Hosté zvítězili v Praze poprvé od ledna 2019 díky povedené druhé třetině, v níž před nejvyšší návštěvou sezony (13 111 diváků) odskočili ze stavu 1:1 do vedení 3:1.

Statistiky utkání Sparta – Kometa

Olomouc doma zdolala poslední Litvínov 5:3 a opanovala třetí z posledních čtyř zápasů. Domácí uspěli díky podařené druhé třetině, ve které otočili stav z 0:1 na 4:1. Dvakrát, z toho jednou do prázdné brány, se trefil Jan Káňa, Verva prohrála pošesté za sebou.

Statistiky utkání Olomouc – Litvínov

Aktuální tabulka extraligy
Aktuální tabulka extraligyFlashscore