Tennis Tracker: Osmička pro Turnaj mistrů je kompletní, uzavřelo ji duo Zverev, Rune

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Osmička pro Turnaj mistrů je kompletní, uzavřelo ji duo Zverev, Rune

Alexander Zverev bude jedním z účastníků turínského ATP Finals.
Alexander Zverev bude jedním z účastníků turínského ATP Finals.AFP
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se děje 4. listopadu?
Moment dne ATP ze zápasu Novak Djokovič – Andrej Rubljov
Livesport
Moment dne WTA ze zápasu Coco Gauffová – Markéta Vondroušová
Livesport

20:15Novak Djokovič vylepšil svou bilanci v semifinále halového Masters 1000 v Paříži na 9:0. Letos v něm udolal po třech hodinách boje 5:7, 7:6, 7:5 Andreje Rubljova, s nímž uspěl i v pátém vzájemném duelu mimo antuku, a vyhrál třetí třísetovou bitvu během tří dnů. O sedmý triumf v hale Bercy se utká s Bulharem Grigorem Dimitrovem (h2h 11:1).

Sestřih zápasu Novak Djokovič – Andrej Rubljov
Livesport

17:07 – "Jsem šťastný, že jsem ten zápas zvládl takovým způsobem. V tie-breaku druhého setu to začalo být hodně ošidné. Ve třetím setu jsem prohrával 15:40 a říkal jsem si, že musím něco změnit. Cítil jsem, že dělám spoustu dobrých věcí, ale on v polovině druhého setu zvedl svou hru, takže to bylo čím dál složitejší a nakonec čekal na tie-break," řekl Grigor Dimitrov po výhře nad Stefanosem Tsitsipasem.

Rozhovor s Grigorem Dimitrovem po výhře nad Stefanosem Tsitsipasem
Livesport

16:42 – 17. hráč světa Grigor Dimitrov na halovém Masters 1000 v Paříži vyřadil po Medveděvovi či Hurkaczovi dalšího favorita. Světovou šestku Řeka Stefanose Tsitsipase zdolal bez ztráty podání 6:3, 6:7, 7:6, v osmém vzájemném duelu si připsal druhou výhru a teprve podruhé od února 2018 postoupil do finále. O 9. titul a první od triumfu na Turnaji mistrů 2017 si dvaatřicetiletý Bulhar zahraje s Novakem Djokovičem, nebo Andrejem Rubljovem.

Sestřih zápasu Grigor Dimitrov – Stefanos Tsitsipas
Livesport

12:57Brenda Fruhvirtová po sérii 23 výher na turnajích ITF našla přemožitelku. Na antuce v řeckém Heraklionu šestnáctiletá Češka nestačila v boji o finále na Rakušanku Sinju Krausovou, jež zvítězila 7:6, 2:6, 6:2.

08:00 – "Zápas byl těžký, ale z těch tří zápasů jsem se cítila nejlépe. Podmínky byly dost těžký, obě jsme s tím bojovaly. Nakonec ten zápas byl dobrý a já jsem ráda, že odjžídím s dobrým pocitem," řekla Markéta Vondroušová po porážce s Coco Gauffovou.

Rozhovor s Markétou Vondroušovou po posledním zápasu na Turnaji mistryň.
Livesport

07:36 – O osmičce pro Turnaj mistrů je rozhodnuto. Čtvrtfinálová porážka Alexe de Minaura na pařížském Masters 1000 poslala na vyvrcholení sezony do Turína německého šampiona z roku 2021 Alexandera Zvereva a poprvé také dánského mladíka Holgera Runeho. Dvojice doplnila již jisté účastníky Novaka Djokoviče, Carlose Alcaraze, Daniila Medveděva, Jannika Sinnera, Andreje Rubljova a Stefanose Tsitsipase.

05:58 – Kvůli deštivému počasí v mexickém Cancúnu se v pátek na Turnaji mistryň nerozhodlo o posledních semifinalistkách soutěže deblistek. Zápas mezi páry Coco Gauffová/Jessica Pegulaová a Laura Siegemundová/Věra Zvonarevovová byl naposledy přerušen za stavu 6:3 a 1:1 a dohrávat se bude v sobotu v den semifinálových duelů, kdy Gauffovou s Pegulaovou čeká i vzájemný souboj o postup do finále dvouhry. Američanky k postupu do semifinále čtyřhry potřebují vyhrát a zároveň ve druhém setu uhrát ještě dva gamy.

04:34 – Iga Šwiateková znovu po roce prošla skupinou Turnaje mistryň bez ztráty setu, letos si postup z 1. místa zajistila po hladké výhře 6:1, 6:2 nad Tunisankou Ons Jabeurovou. O premiérové finále si Polka zahraje v odvetě za loňské vyřazení s Arynou Sabalenkovou, které může jako poslední zabránit přezimovat na postu světové jedničky.

Sestřih zápasu Iga Šwiateková – Ons Jabeurová
Livesport

03:28 – Markéta Vondroušová při debutu na Turnaji mistryň prohrála všechny tři zápasy. Proti Coco Gauffové sice získala první set a v případě jednoznačné dvousetové výhry měla šanci na postup do semifinále, Američance ale nakonec v deštěm přerušované a silným větrem komplikované bitvě vítězek posledních dvou grandslamů podlehla 7:5, 6:7, 3:6, přestože podávala na vítězství.

Sestřih zápasu Markéta Vondroušová – Coco Gauffová
Livesport