Tennis Tracker: Gauffová s Pegulaovou na TM znovu prohrály, Murray opět nevyužil mečbol

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Gauffová s Pegulaovou na TM znovu prohrály, Murray opět nevyužil mečbol

Andy Murray opět neudržel vedení 5:2 a nevyužil mečbol proti Alexi de Minaurovi.
Andy Murray opět neudržel vedení 5:2 a nevyužil mečbol proti Alexi de Minaurovi.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se děje 30. října?
Moment dne ATP ze zápasu Alex de Minaur – Andy Murray
Livesport

22:11Grigor Dimitrov znovu po šesti dnech vstoupil do turnaje výhrou nad Lorenzem Musettim. Po Vídni uspěl i na Masters 1000 v Paříži, kde italského mladíka zdolal 6:2, 6:7, 6:3. Ve druhém kole bulharský semifinalista z roku 2019 vyzve šampiona z roku 2020 Daniila Medveděva (h2h 2:6), kterému po týdnu může oplatit vyřazení z pětistovky v rakouské metropoli.

21:59Storm Hunterová a Elise Mertensová zakončují první společnou sezonu na Turnaji mistryň a vstoupily do něj vítězně. Australanka s Belgičankou, jež obhajuje loňský triumf, si připsaly první bod do skupiny Maya Kaan po výhře 6:4, 6:2 nad Japonkami Šuko Aojamaovou a Enou Šibaharovou, které nenavázaly na nedělní výhru nad párem Desirae Krawczyková a Demi Schuursová.

20:55 Taylor Fritz vstoupil do turnaje Masters 1000 v Paříži výhrou 6:1, 6:4 nad Argentincem Sebastiánem Báezem, s nímž si i ve třetím vzájemném duelu poradil hladce ve dvou setech, a stále drží naději vybojovat postup na Turnaj mistrů. Ve druhém kole se americký tenista střetne s domácím Arthurem Filsem, nebo Němcem Danielem Altmaierem.

Sestřih zápasu Taylor Fritz – Sebastián Báez
Livesport

17:33 – 36letý Andy Murray znovu po měsíci a letos už počtvrté nestačil na Alexe de Minaura. Na Masters 1000 v Paříži britský šampion z roku 2016 podlehl o dvanáct let mladšímu Australanovi 6:7, 6:4, 5:7, přestože ve třetím setu vedl stejně jako v září v Pekingu 5:2 a měl mečbol. V hale Bercy měl náskok dokonce dvou brejků, nakonec ale ani na sedmý pokus nad aktuálně 13. hráčem světa nezvítězil.

Sestřih zápasu Alex de Minaur – Andy Murray
Livesport

17:28 – Bývalý 35. hráč světa Jiří Veselý tento měsíc ani napodruhé neprošel kvalifikací halového challengeru. V německém Ismaningu třicetiletý Čech nestačil na Poláka Kacpera Žuka, kterému podlehl 7:5, 4:6, 3:6.

16:44Carlos Alcaraz zahájí své působení na posledním Masters sezony v pařížské hale Bercy proti rozjetému Romanovi Safiullinovi. Ruský kvalifikant si v úvodním kole poradil 7:6, 6:3 s domácím Alexandrem Müllerem.

14:49Frances Tiafoe potvrdil na Masters v Paříži slabší formu a dohrál hned v úvodním kole po prohře 3:6, 4:6 s Alexanderem Bublikem. Nasazený Američan tak stejně jako před zhruba hodinou jeho krajan Ben Shelton přišel o možnost kvalifikovat se na Turnaj mistrů v Turíně.

14:01Ben Shelton před necelými dvěma týdny nečekaně ovládl podnik ATP 500 v Tokiu, ale po premiérovém triumfu na nejvyšším okruhu prohrál i druhý zápas. Talentovaný americký mladík nestačil před týdnem ve Vídni na pozdějšího šampiona Jannika Sinnera a na Masters v Paříži vypadl hned na úvod po porážce 6:7, 7:5, 3:6 s Alejandrem Davidovichem.

12:18Jiří Lehečka stále nemůže ukončit krizi, která ho provází už od srpnového finále ve Winston-Salemu. Nejlepší Čech v žebříčku ATP ztroskotal na posledním podniku Masters sezony v pařížské hale Bercy hned v prvním kole po jasné porážce 4:6, 2:6 s trápícím se Robertem Bautistou. Rodák z Mladé Boleslavi prohrál sedm z posledních devíti utkání na individuálních turnajích.

08:34 – "Proti Marii se může stát cokoliv, kdykoliv se dokáže vrátit. Stačí jí dát malou šanci a ona ji využije a bojuje dál. Snažím se jen soustředit, zůstávat v přítomnosti a hrát nejlépe, jak umím. A hlavně jí nedarovat body, které by jí daly pocit návratu do zápasu," řekla Aryna Sabalenková po jednoznačné výhře nad Mariou Sakkariovou.

Rozhovor s Arynou Sabalenkovou po suverénním vstupu do Turnaje mistryň
Livesport

08:27 – "Z dnešního vítězství jsem opravdu nadšená. Už teď jsem tu zahrála lépe než lon, takže mi spadl kámen ze srdce. (Rybakinová) je těžká soupeřka a hraje opravdu skvělý tenis. Byl to vyrovnaný zápas, ale ona udělala o pár chyb více. Dokázala jsem toho využít a zužitkovala momentum zápasu," řekla Jessica Pegulaová po premiérové výhře na Turnaji mistryň.

Rozhovor s Jessicou Pegulaovou po premiérové výhře na Turnaji mistryň
Livesport

06:20 – Coco Gauffová a Jessica Pegulaová ani na čtvrtý pokus nevyhrály zápas na Turnaji mistryň. Letos americké tenistky zahájily boj o postup ze čtyřčlenné skupiny porážkou 6:7, 3:6 s kanadsko-novozélandskou dvojicí Gabriela Dabrowská a Erin Routliffeová.

06:11 – Aryna Sabalenková na úvod Turnaje mistryň předvedla dominantní výkon. Světová jednička vykročila za obhajobou loňského finále drtivou výhrou 6:0, 6:1 nad Řekyní Mariou Sakkariovou, s níž na předchozích dvou ročnících prohrála, ale letos ji i potřetí přehrála hladce ve dvou setech.

Sestřih zápasu Aryna Sabalenková – Maria Sakkariová
Livesport

06:07 – Jessica Pegulaová úspěšně vstoupila do Turnaje mistryň, na kterém při loňské premiéře prohrála všechny tři zápasy ve dvouhře i ve čtyřhře. V úvodním singlovém utkání v mexickém Cancúnu americká tenistka porazila 7:5, 6:2 Kazašku Jelenu Rybakinovou a oplatila jí březnovou porážku z Miami.

Sestřih zápasu Jessica Pegulaová – Jelena Rybakinová
Livesport