Tennis Tracker: Krejčíková se nepředstaví ani na turnaji v Miami, Forejtek porazil Prižmiče

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Krejčíková se nepředstaví ani na turnaji v Miami, Forejtek porazil Prižmiče

Krejčíková odehrála poslední zápas na začátku února.
Krejčíková odehrála poslední zápas na začátku února.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a tempo s ní můžete držet na Livesport Zprávách. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světových kurtů. Co všechno se děje 19. března?

23:55Martin Damm si na Masters v Miami připsal úspěšnou premiéru v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu. Dvacetiletý syn slavného bývalého českého tenisty reprezentující Spojené státy porazil v prvním kole ve dvou tie-breacích Zhizhen Zhanga a v tom následujícím vyzve krajana Tommyho Paula (H2H 0:0).

23:35 – Po Marii Bouzkové a Lindě Fruhvirtové neuspěla ve středu v prvním kole v Miami ani Karolína Plíšková, která po senzačním únoru vypadla i na druhé březnové tisícovce hned na úvod. Bývalá světová jednička nestačila 4:6, 6:2, 2:6 na kamarádku Donnu Vekičovou, s níž si zhoršila vzájemnou bilanci na 7:3. Chorvatka se ve druhém kole utká s Jekatěrinou Alexandrovovou (H2H 2:2). Více informací najdete v článku.

23:13Andy Murray zvládl v prvním kole na Masters v Miami středeční šlágr s Matteem Berrettinim, který se před pár dny vrátil na kurty po další zdravotní pauze. Bývalý lídr žebříčku a dvojnásobný šampion floridské tisícovky zdolal někdejší světovou šestku po obratu 4:6, 6:3, 6:4. O první vítěznou sérii od srpnového osmifinále v Torontu se utká s Tomásem Martínem Etcheverrym (H2H 1:2). Více informací najdete v článku.

21:13 Linda Fruhvirtová znovu po roce končí na Miami Open hned v prvním kole. Trápící se česká teenagerka startující na divokou kartu podlehla 6:4, 4:6, 2:6 domácí Shelby Rogersové, která se vrací po zdravotní pauze a nyní figuruje až ve čtvrté stovce žebříčku. Američanka ve druhém kole vyzve nasazenou Anastasii Pavljučenkovovou (H2H 0:0). Více informací najdete v článku.

20:03Tomáš Macháč měl v úvodním kole v Miami potíže jen na začátku utkání a domácího teenagera Darwina Blanche startujícího na divokou kartu nakonec přehrál snadno 6:4, 6:2. O své premiérové třetí kolo na akcích Masters se utká s nasazenou pětkou Andrejem Rubljovem (H2H 0:0). Více informací najdete v článku.

19:23Vít Kopřiva ve svém premiérovém zápase v hlavních soutěžích turnajů ATP Masters 1000 neuspěl. Český kvalifikant nestačil v Miami 2:6, 4:6 na favorizovaného Christophera O'Connella a už počtvrté v řadě nezvládl první kolo hlavního losu na nejvyšším okruhu. Australan si v další fázi zahraje s domácím Francesem Tiafoem (H2H 0:0). Více informací najdete v článku.

18:30 – Souboj prvního kola na WTA 1000 v Miami mezi grandslamovými šampionkami vyhrála jednoznačně Sloane Stephensová. Vítězka ročníku 2018 smetla 6:2, 6:3 bývalou světovou jedničku Angelique Kerberovou vracející se po mateřské pauze a ve druhém kole vyzve nasazenou loňskou semifinalistku Soranu Cirsteaovou (H2H 2:2).

17:51 – Světová jednička Iga Šwiateková bude hrát na Miami Open poprvé od předloňského triumfu a v úvodním zápase narazí na nebezpečnou ranařku Camilu Giorgiovou (H2H 1:1). Italka si v prvním kole poradila hladce 6:4, 6:2 s Magdalenou Frechovou.

17:33Marie Bouzková nedosáhla na svou první vítěznou sérii od ledna a druhou v letošní sezoně ani na probíhající tisícovce v Miami, s Lin Zhu prohrála jednoznačně 2:6, 4:6 a neobhájí loňské třetí kolo. Číňanka, která přerušila šňůru pěti porážek, se ve druhém kole utká s nasazenou pětkou Jessicou Pegulaovou (H2H 0:2). Více informací najdete v článku.

Statistiky zápasu.
Statistiky zápasu.Livesport

17:30Linda Nosková zahájí své letošní působení na podniku WTA 1000 v Miami premiérovým soubojem s kvalifikantkou Marií Timofejevovou. Aktuálně 99. hráčka pořadí a senzační osmifinalistka lednového Australian Open přehrála dvakrát 6:3 trápící se Varvaru Gračovovou.

16:50Dominic Thiem v případě mizerných letošních výsledků ukončí během aktuální sezony kariéru. Grandslamový šampion a bývalý třetí hráč světa nenašel formu ani na challengeru v Zadaru. V Chorvatsku sice v roli nasazené jedničky poprvé v letošním roce zvládl první kolo, nicméně v tom následujícím schytal výprask 2:6, 1:6 od krajana Lukase Neumayera. Rakušan bude dalším soupeřem Jonáše Forejtka.

14:35Jonáš Forejtek v Zadaru až na sedmém letošním challengeru dokázal přejít přes první kolo a po vítězství 7:6, 0:6, 6:4 nad domácí nasazenou pětkou Dinem Prižmičem postoupil do čtvrtfinále. O vyrovnání svého maxima na této úrovni a celkově čtvrté semifinále bude usilovat proti turnajové jedničce Dominicovi Thiemovi, nebo Lukasovi Neumayerovi.

06:25 – Bývalá světová dvojka Barbora Krejčíková se na poslední chvíli odhlásila z turnaje WTA 1000 v Miami. Česká tenistka měla na úvod volný los a turnaj měla začít duelem druhého kola s Lesjou Curenkovou. Místo ní se v pavouku objevila Belgičanka Greetja Minnen.