Tennis Tracker: Martincová si na US Open nezahraje, v kvalifikaci nestačila na Jeanjeanovou

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Martincová si na US Open nezahraje, v kvalifikaci nestačila na Jeanjeanovou

Tereza Martincová se do hlavní soutěže na US Open neprobojovala.
Tereza Martincová se do hlavní soutěže na US Open neprobojovala.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se děje 23. srpna?

22:08Zdeněk Kolář úspěšně zahájil svůj celkově 5. pokus kvalifikovat se poprvé na US Open. Šestadvacetiletý Čech v New Yorku odstartoval vydřenou výhrou 7:6, 6:4 nad Nizozemcem Gijsem Brouwerem, přestože využil jen 2 z 15 brejkbolů a ve druhém setu prohrával 2:4.

22:03Sebastian Korda na domácí půdě ve Winston-Salemu zdolal 7:6, 6:4 Maďara Mártona Fucsovicse a na teprve druhém z devíti turnajů po dubnovém návratu po zranění zápěstí zaznamenal sérii alespoň dvou výher. Ve čtvrtfinále se třiadvacetiletý Američan utká s Richardem Gasquetem, nebo Brandonem Nakashimou.

Sestřih zápasu Fucsovics – Korda
Livesport

20:55Brenda Fruhvirtová v New Yorku zkompletovala starty v kvalifikaci všech grandslamů, na US Open ale dosáhla nejhoršího výsledku. Šestnáctiletá Češka, jež v srpnu vyhrála dva antukové turnaje ITF, prohrála hned v prvním kole 1:6, 2:6 s Japonkou Mojukou Učijamaovou a poprvé nevyhrála alespoň dva zápasy. V Melbourne a Paříži se prodrala až do hlavní soutěže.

18:39Jekatěrina Alexandrovová vyhrála s Aliaksandrou Sasnovičovou i čtvrtý vzájemný duel bez ztráty setu. V Clevelandu nasazená čtyřka zvítězila nad svou deblovou parťačkou 7:6, 6:3 a postoupila do čtvrtfinále. V něm na ni čeká Číňanka Xinyu Wang (h2h 0:1), s níž letos prohrála v Indian Wells.

Sestřih zápasu Alexandrovová – Sasnovičová
Livesport

11:43 – Jednadvacetiletý Andrew Paulson na antuce v pražských Spojích porazil 6:3, 6:3 Francouze Mathyse Erharda a svou dobrou formu proměnil v postup do prvního challengerového čtvrtfinále. V něm se sedm zápasů neporažený Čech, jenž před dvěma týdny vyhrál turnaj ITF M25 v polské Lodži, utká s osmým nasazeným Monačanem Valentinem Vacherotem (h2h 0:0).

08:02Dominik Palán v čínském Zhuhai podruhé v kariéře do čtvrtfinále challengeru nepostoupil. Dvaadvacetiletý Čech ve druhém kole prohrál po boji 4:6, 7:6, 4:6 s Lotyšem Robertem Strombachsem.

07:55 – Turnaj Masters 1000 v Cincinnati nabídl úchvatnou finálovou bitvu Novaka Djokoviče s Carlosem Alcarazem. Ale nejen situace ze souboje o titul zvedaly diváky ze sedadel. Zde je sestřih 10 nejlepších úderů a výměn tradiční a prestižní akce v Ohiu.

05:45 Jiří Lehečka na podniku ATP 250 ve Winston-Salemu zahájil generálku na US Open výhrou 2:6, 6:2, 6:3 nad domácím Mitchellem Kruegerem. O postup do čtvrtfinále si pátý nasazený Čech zahraje s Němcem Dominicem Köpferem. Více informací najdete v článku.

05:30Tomáš Macháč vykročil za zopakováním loňské úspěšně absolvované kvalifikace US Open hladkou výhrou 6:4, 6:1 nad Francouzem Laurentem Lokolim. Ve druhém kole dvaadvacetiletý Čech narazí na zkušeného jihoafrického finalistu z roku 2017 Kevina Andersona.

03:15Tereza Martincová si letos o premiérovou výhru na US Open nezahraje. Osmadvacetiletá Češka v úvodním kole kvalifikace prohrála 3:6, 5:7 s Francouzkou Leoliou Jeanjeanovou a po pěti letech bude v New Yorku chybět v hlavní soutěži.

02:30Sebastian Korda na domácí půdě ve Winston-Salemu porazil 6:2, 6:3 Francouze Benjamina Bonziho, s nímž ani ve třetím vzájemném střetnutí neztratil set. O teprve druhou sérii výher po dubnovém návratu po zranění zápěstí si třiadvacetiletý Američan zahraje s Maďarem Mártonem Fucsovicsem.