Tennis Tracker: Program Turnaje mistryň v Cancúnu opět zkomplikovalo počasí

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Program Turnaje mistryň v Cancúnu opět zkomplikovalo počasí

Iga Šwiateková se během semifinálového utkání schovávala před deštěm.
Iga Šwiateková se během semifinálového utkání schovávala před deštěm.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se děje 5. listopadu?

23:46 – Veteránky Laura Siegemundová a Věra Zvonarevová na Turnaji mistryň zvládly druhý ze tří nedělních zápasů. Po vítězné dohrávce posledního duelu ve skupině si v semifinále poradily 3:6, 6:3, 10:6 se Storm Hunterovou a Elise Mertensovou a postoupily do finále. K němu německo-ruská dvojice nastoupí ještě dnes proti páru Nicole Melicharová-Martinezová a Ellen Perezová. 

22:00Nicole Melicharová-Martinezová a Ellen Perezová zakončí první kompletní společnou sezonu zápasem ve finále Turnaje mistryň. Americko-australský tyndem v semifinále zdolal 6:1, 6:7, 10:6 dosud neporaženou dvojici Gabriela Dabrowská a Erin Routliffeová a na již 38. společném turnaji si ještě dnes zahrají o teprve druhou trofej.

20:06Laura Siegemundová a Věra Zvonarevová na Turnaji mistryň v Cancúnu s dvoudenním zpožděním zkompletovaly složení semifinálových dvojic. V dohrávce přímého souboje o 2. místo ve skupině zdolaly 3:6, 6:4, 10:8 Američanky Coco Gauffovou s Jessicou Pegulaovou a ještě dnes si zahrají o finále a případně i o titul. V semifinále na německo-ruský tandem čeká australsko-belgická dvojice Storm Hunterová a Elise Mertensová.

18:48 – Dvěma zápasy v hale ve francouzských Métách odstartoval jeden ze dvou posledních letošních turnajů ATP 250. K radosti domácího publika začali výhrou domácí tenisté Pierre-Hugues Herbert, který porazil 7:6, 6:4 krajana Arthura Cazauxe, a Grégoire Barrére, jenž porazil stejným výsledkem Němce Yannicka Hanfmanna.

Sestřih zápasu Grégoire Barrére – Yannick Hanfmann
Livesport

16:51 – Světová jednička Novak Djokovič (36) posedmé v kariéře vyhrál halový turnaj Masters 1000 v Paříži. Ve finále porazil 6:4, 6:3 oblíbeného bulharského soupeře Grigora Dimitrova (32) a sbírku trofejí z tisícovek zaokrouhlil na 40. Letos srbský tenista získal už šestý titul, což dokázal poprvé od roku 2016.

Sestřih zápasu Novak Djokovič – Grigor Dimitrov
Livesport

09:27 – "To počasí bylo šílené. Oceňuji, že jste všichni přišli a zaplnili stadion. Podmínky jsou drsné, ale když nám fandíte, tak to v tomto počasí oceníme ještě více," řekla Jessica Pegulaová po výhře nad Coco Gauffovou a postupu do finále Turnaje mistryň.

Rozhovor s Jessicou Pegulaovou po postupu do finále Turnaje mistryň
Livesport

08:18 – WTA až v noci ze soboty na neděli zároveň rozhodla, že Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou už nemají šanci postoupit ze skupiny, což přitom bylo s jisté už v pátek po jejich druhé porážce 0:2 na sety. České tenistky se tak se zbytečným zpožděním mohou vydat na cestu z Cancúnu přes Toronto do španělské Sevilly, kde je už v úterý čeká zápas Billie Jean King Cupu proti Švýcarkám.

07:55Jessica Pegulaová v roce 2023 vyhrála všech 51 zápasů, v nichž získala první set. Uzavřít sezonu bez porážky v duelech, v nichž vedly 1:0 na sety, dosud dokázaly pouze dvě tenistky - Viktoria Azarenková v roce 2012 (60:0) a Lindsay Davenportová v roce 2001 (53:0).

05:30 – Nepřízeň počasí a absence střechy prodlouží letošní Turnaj mistryň o jeden den. Pořadatelé před pár okamžiky oznámily, že singlové finále se odehraje až v pondělí. V neděli by se v mexickém Cancúnu mělo rozhodnout o posledních semifinalistkách soutěže deblistek, finalistkách i šampionkách. Jednu dvojici tak můžou čekat hned tři zápasy během jednoho dne. Ve dvouhře se bude dohrávat jen druhé semifinále mezi Arynou Sabalenkovou a Igou Šwiatekovou.

04:56 – Kvůli deštivému počasí se v sobotu na Turnaji mistryň v Cancúnu dohrál jediný z pěti naplánovaných zápasů. Stále není rozhodnuto o semifinalistkách čtyřhry a není jasné, zda pořadatelé budou dál v Mexiku držet i Barboru Krejčíkovou s Kateřinou Siniakovou, přestože z pohledu matematické teorie nemají šanci na postup ze skupiny a už za dva dny je ve španělské Seville čeká zápas Billie Jean King Cupu proti Švýcarkám.

04:48 – Jessica Pegulaová na Turnaji mistryň v mexickém Cancúnu neztratila set ani se svou čtvrtou soupeřkou. V semifinále smetla 6:2, 6:1 krajanku Coco Gauffovou a postoupila do svého největšího finále. Na soupeřku si 29letá Američanka bude muset počkat do neděle, neboť druhé semifinále mezi Arynou Sabalenkovou a Igou Šwiatekovou bylo za stavu 1:2 přerušeno kvůli dešti.

Sestřih zápasu Jessica Pegulaová – Coco Gauffová
Livesport