Tennis Tracker: Skvělá bilance Šwiatekové ve finále, napodobila Selešovou a Ósakaovou

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Skvělá bilance Šwiatekové ve finále, napodobila Selešovou a Ósakaovou

Šwiateková potvrdila skvělou bilanci ve finálových soubojích.
Šwiateková potvrdila skvělou bilanci ve finálových soubojích.AFP
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 11. června?

18:30Novak Djokovič ovládl i druhý letošní grandslam a v počtu trofejí z majorů ve dvouhře mužů překonal rekord Rafaela Nadala. Celkově 23. titul srbský tenista slaví na antukovém Roland Garros, na kterém triumfoval celkově potřetí po finálové výhře 7:6, 6:3, 7:5 nad Casperem  Ruudem. Norský tenista naopak prohrál i třetí grandslamové finále a dál čeká na první velký titul. Více informací najdete v článku.

14:00 – Tenistky Sie Šu-wej z Tchaj-wanu a Číňanka Wang Sin-jü na teprve druhém společném turnaji vybojovaly v Paříži grandslamový titul. Finálový zápas na Roland Garros proti Leylah Fernandezové z Kanady a Američance Taylor Townsendové otočily ve vítězství 1:6, 7:6 a 6:1.

08:00 – Iga Šwiateková je po Monice Selešové a Naomi Ósakaové třetí hráčkou v Open Éře, která vyhrála každé ze svých prvních čtyř grandslamových finále.

07:00 – V rámci 15. hracího dne letošního ročníku French Open se rozdají poslední trofeje. Novak Djokovič se může osamostatnit v čele v počtu grandslamových titulů, Srb bude o rekordní 23. vavřín z podniků velké čtyřky a třetí pařížský usilovat proti Casperovi Ruudovi. Nor si finále v areálu Rolanda Garrose zahraje znovu po roce a i tentokrát zabojuje o svůj první triumf na akcích vyšších než ATP 250. Na programu je také finále čtyřhry žen.

Preview zápasu Djokovič – Ruud (14:30)